06 June 2012

rumah sewa.

assalamualaikum dan hai.


hari ni nak update blog secara laju-laju sebab nak pergi cari rumah lagi. what a tiring day~! hidup dekat seremban ni seronok dan nyaman tapi susah sangat nak dapat rumah sewa. rumah sewa? mesti korang tertanya-tanya kenapa aku mencari-cari rumah sewa kan? ok lah straight to the point aku dah nak dekat praktikal dah. dan kali ni aku praktikal di hospital Tuanku Jaafar Seremban.


sebenarnya berjanggut jugaklah aku nak mencari rumah sewa ni. susah sangat sebab rumah-rumah dekat sini banyak kosong tapi tak ada contact number nak di telefon. boleh bayang tak tensionnye aku? memang tujuan mintak dekat seremban ni sebab nak dekat dengan mak ayah. tapi bila mengenangkan susah nau nak cari rumah sewa dekat sini. hampir give up la jugak aku kan.


Lepas ni harap dapatlah rumah sewa berdasarkan info yang staff ayah bagi baru-baru ni. aku betul-betul perlukan rumah sewa sekarang. banyaknya nak fikir bulan ni. rumah sewa. transport. barang rumah. perabot.pening nya. azam baru aku bulan ni, ceahhh azam baru kau~! azam aku ialah bekerja dengan sebaik mungkin dan menghapdate blog secara berkala selepas ni. doakan semangat berkobar-kobar ni terus mara dan buka hangat-hangat tahi ayam saje. hahah~!


sampai sini dulu. take care semua bye.

2 orang komen:

busanalayali said...

pikiranku cerah bila mampir kesini..senyum deh..

toko busana muslim murah

intan fahana said...

sya pun tgh cri rumh dkat spital seremban..coz prktikl sna..intan

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS