08 May 2011

selamat hari ibu , mak

hai semua . hari ni 8 Mei . hari ibu . Selamat Hari ibu buat mak tercinta Zalinah bt Md. Yassin yang sekarang berada di Negeri Sembilan . hari ni eira ada sedikit ucapan untuk mak sempena hari ibu yang tak dapat kita sambut seperti tiap - tiap tahun lepas . sedih . semuanya gara - gara tengah berperang dengan final exam . 2 paper dah lepas 3 lagi menunggu . 3 - 3 subjek medical , tertekan noh T_____Tuntuk mak yang paling best , paling sporting dan yang paling cantik dalam dunia ...

terima kasih sebab dah lahirkan dan besarkan eira dengan penuh kasih sayang . jasa mak tak kan pernah eira lupa walaupun lepas ni kita dah jarang jumpa . eira sibuk dengan belajar dekat sini , mak dan ayah pula di negeri sembilan jadi eira harap mak dapat jaga diri mak baik - baik dekat sana .

segala pesanan mak akan eira patuhi , sebab eira tak nak buat mak sedih , masuk ni dah tahun ketiga kita terpisah lagi dan eira tau mak sedih sangat cuma tak nak tunjuk je . terima kasih mak sebab selalu jadi kawan baik eira , pendengar dan penasihat terbaik yang eira ada dalam dunia ni . 

p/s : eira sayang mak sangat . rindu T_____T

0 orang komen:

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS