01 May 2009

happy.fun.everything :)

okay..
maaf ye semua..
currently mood busy..
sorry sebab tak selalu update..
atleast la kan ada jugak aku update kan?gugugu
sangat-sangat penat..
badan belum boleh stabil lagi..hehe ye-ye je..
actually nak cerita sikit pasal environment dekat class..
so far so good..
sangat comfortable..
tak sendat dan padat..
kawan-kawan pun best..
sangat-sangat peramah especially the boys :)
tapi yang tak boleh blah nye..
aircond dia sangat-sangat sejuk dan buat aku mengantuk..
cuma bernasib baik tak kena selesema..hehe
sorry Mr.Leong banyak kali menguap waktu die tengah explain..
ahaha tak boleh tahan la ngantuk..
sampai dah cuci muka pun ngantuk lagi..
awal-awal je dapat tahan mata ni..
pastu nanti mulalah terkebil-kebil..isk
aku suka belajar dalam kelas tu sebab mereka-mereka ni tak kedekut ilmu..
especially Mr.Leong..
yela sedia maklum aku tak punya apa-apa basic pasal java dan IT..
jadi akan mendatangkan masalah bila nak belajar memprogramnya..
alhamdulillah tuhan bukakan jalan..
walaupun susah tak pernah patahkan semangat aku untuk belajar..
tak kisah dipanggil lembab atau "lampi"..
asalkan aku dapat faham sepenuhnya dah memadai..
kadang-kadang tak payah nak pedulikan sangat apa orang nak kata kan?
kita mesti jadi diri sendiri..
banyak yang aku pelajari..
semuanya bermula di sini...


p/s : ade siapa-siapa nak volunteer ajar JAVA tak?hehehehehe :)

6 orang komen:

pal7 said...

eira..
selamat belajar semula ye..hehe

joegrimjow said...

busy amat2 susah jugak ni

Liquid said...

uhu airkon kuat2 mmg besh..!!


besh tido. eheheheh =P

fezaL Mohd said...

sangat busy ye...

Monkey D Luffy said...

apa ni tido dlm kelas

mYshah said...

class dlm ekon. klo shah konpom kelas sejam: 45minit tido! hahaha~

nway guduck ek! trus berusaha~
shah pon kdg2 lampi gak. xpe2. pedulikan

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS