27 April 2009

i'm in trouble..oh nooooo!

ok this week memang gila punya packed..
monday-friday aku dah start class..
for 3 months je..
tapi yang tak bestnya..
aku demam la weh..cis..
semuanya gara-gara terlampau penat ditambah pulak ada class yang direct punya timetable..
tak boleh nak rehat langsung daa..
dah le dalam class tu aircond sejuk sangat-sangat..
naik selesema aku dibuatnya..
apa yang aku boleh katakan..
kelas tu betul-betul mencabar untuk aku..
woi jadahnye bila kena belaja program si JAVA tuh..
banyak sangat code-code yang nak kena hafal..
boleh pengsan woo..
adoilah..masak la macam ni..
banyak jugak la aku belajar..
pasal LINUX, SOLARIS, FEDORA, URBUNTU, SQL dll..
belajar database-database..
programming c++ yang bikin paneh je hati..
dah macam cerita matrix pulak rasa bila kena hafal-hafal code tu..
huhuhuh
ni semuanya foundation je dulu..
sebelum masuk bahagian oracle..
oh gila kentang punya la..
aku dah la major engineering..
bila kena belajar IT pening-pening lalat + blurr di buatnya..
tolong..tolong..
nanti kena buat program untuk JAVA..
hahahahaha kentut betul..aku tak berapa pandai sangat lagi..
macam mana la nak hadap semua ni..
oh bulan tujuh..segeralah kau datang :)
ini aja update untuk kali ni..
apa-apahal kita jumpa lagi di lain entri..
babai ^_^

7 orang komen:

Monkey D Luffy said...

bidang IT best!

Liquid said...

ouh incek liquid bace pon suda pening apelagi cik eira yg kne blaja nye kn... hee =P

asis said...

aku suke ini

LINUX, SOLARIS, FEDORA, URBUNTU, SQL dll..

Corey said...

I pun IT dulu tp now dah gone pebenda yg blajar dulu sbb tak praktik ekeke.

Anyway take good care or your mind and body. Dont push until over the limit. take it easy

HANA said...

hahahaha kentot betul!
wah.... ayat kita samala...
ni antara ayat spontaneus yang selalu keluar dari mulut akak
;p ;p

psst: ajar java tak pandei la dik, tapi ajar jawa boleh la bwahahahha

mYshah said...

heehe. bz ek? xpe2 wat 1 by 1. huuhu.

wah pernah dgr gak linux kebende ubuntu sume tuh. nanti2 klo pree bley la ajar shah. heehe

take care ek~ ^^
gudluck!

pal7 said...

eira..
blajo2..jgn tensi2..hehe

*eira mesti boleh kan?..hehe

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS