18 May 2009

happy birthday..fariza

di kesempatan ini aku nak ucapkan selamat hari lahir..
buat seorang sahabat baik aku..
siti nurfariza bt. muhd hamdan..
yang hari lahirnya jatuh pada hari ini 18 Mei 2009..
sebenarnya malam tadi lagi aku dah wish..
tapi entry ni khas buatmu, sahabat..
dah lama rasanya kita berkawan..
tapi semacam baru semalam aku mengenalimu..
kenangan yang ada..
persahabatan yang terbina..
sangat bererti buatku..
walaupun kini kita sudah pun punyai haluan masing-masing..
tapi persahabatan yang kita bina akan selamanya terpahat dihati..
aku tahu aku tak pandai nak mengarang ayat puitis untukmu..
tapi ucapan dan nukilan ini ikhlas dari hatiku..


"SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 21 TAHUN..DEAR"

10 orang komen:

joegrimjow said...

auww
comeynyeee
eppy bestday jugak kat diee

[yAN!e][pUTraJAya] said...

happy birthday fariza


(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

asis said...

epy besday

fezaL Mohd said...

comel deh hahah epy bufday ;)

pal7 said...

selamat hari lahir juga kat kwn eira..

*single lg x?..haha

♥Fariza♥ said...

kpd eira dan kwn2nya..

terima kasih atas ucapan anda semua.

aku insan biasa.

x comel.

bye and take care.

Semoga dirahmati Allah.

fariza.
(^.^)

Framestone said...

comey kawan kamu.. pe2 pun happy buzday la ek buat die

mYshah said...

happy besday kepada dia juga ^^

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

牛五花Orange said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS