12 April 2009

saya sayang kawan-kawan saya

pertamanya..
terima kasih dekat shah sebab bagi award ni dekat eira..
eira hargainya..
sebenarnya benda ni dua dalam satu..
tag beserta award..layan kan ajelah..

------------------------------------------------------------------------------------------------


1. Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.



 
antara mereka-mereka yang bertuah mendapat perhatian dari aku :
maksud menarik perhatian disini adalah..
gaya penulisan yang aku suka baca ye :)

1. babyjanesexyback
  • cik jane..dia punya tulisan banyak mengisarkan kisah hidup dia yang sangat menarik untuk di baca..kisah suka duka dan cara penulisan yang terus dari hati mungkin..
2. sis fralyana
  • seorang kakak yang baik.. sering beri nasihat yang berguna pada aku..walaupun kami baru saja berkenalan di sini..gaya penulisan yang sangat puitis pada aku dan aku senang membacanya.
3.  sis atiqahadnan
  • seorang lagi kakak yang selalu menempek komen di blog aku..aku je yang malas menempek komen di blog dia..sorry sis..sis ni selalu bagi nasihat tentang cinta..hehe thank you sis
4. monkey dluffy
  • kapten lanun yang semangat menge"post" entry hampir setiap hari..blog yang kelakar dan kadang-kadang terlebih sudah..hehe tapi sekarang dia dah jarang ke blog aku..well followers dia pun ramai dah..mungkin tak sempat nak baca..terimalah kalau kau sudi kapten
5. fezal mohd
  • budak stp yang selalu menempek komen di blog aku nih..thank you..ni penghargaan untuk anda..silalah ambil kalau sudi ye..selalu memaparkan ketidakpuasan hati beliau di sekolah..kisah guru-guru dan rakan-rakannya..
6. palsuryahitam
  • pal7 kena amik award ni..kalau tak eira kecil hati..hehehe..blognya banyak memaparkan kisah hidup dia yang turun naik..kisah pelajarannya..cinta dan entri yang sangat-sangat panjang!!!eira baca sampai habis tau..
7. joegrimjow
  • seorang rakan baru di alam maya ini..dia belajar di oversea sana..seorang penulis yang berbakat pada aku..silalah ambil kalau sudi :)
8. vidadarisakura
  • vi sa nda marah kalo ko nda mauk nempek ni..sa tau ko sibuk bikin thesis ko semua bagai..tapi kalo ko mauk ambil jak bah!blog dia selalu buat aku gelak..seorang perempuan yang fikir lemak dia bertempiaran padahal kurus dan suka makan kulit ayam!hehe
9. liquid
  • abang gangster nih..haha gangster ke??silalah ambil award ni ye abang gagah perkasa..hehe auww abang gitu ;p

10. ahmdsyhmi
  • aku suka baca blog dia..ada band sendiri..round robin :)..gaya penulisan yang bersahaja tapi sangat menarik..silalah amik ye kalau sudi..hehe


p/s : mereka-mereka ni aku selalu baca blognya setiap kali aku online..friends forever

7 orang komen:

joegrimjow said...

trimassss
jasamu kukenang sampai mati
bawaku dlm doamu

????

fezaL Mohd said...

hahaha cyg dikau
ayoh luahkn perasaan.

later la buat benda tu.

Monkey D Luffy said...

bila masa jarang ke blog ko? setiap entri baru mesti aku singgah ler ;p

farah liyana said...

terima kasih iera

:)

vidadarisakura said...

haha..
bila lagi la masa aku ni kurus kunu.gambar tu menipu jak bah.
heee


ko jan risau.
memang aku suka kasi kumpul suma tag sama award.
1 kali jawab n buat.
biasalah.
kempen menjimatkan post.
hahhaha


neway..tanx darl...hee

Babyjane[The Juliet] said...

woahhh
sgt terharu
terima kasih
:D

pal7 said...

eira..
thanx sebab bg award nih..yeye..
thanx 4 besday wish also yeah..tq2..

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS