12 April 2009

oh lelaki..kau buat aku cair :)

aku cair bila melihat gambar-gambar lelaki dekat bawah ni..serba sedikit dari segi gaya, perwatakan dan keterampilan mereka buat aku terpikat dan ada tak lelaki macam ni dekat Malaysia..hahaha gila ke apa?..kadang-kadang rasa seronok bila membayangkan lelaki yang bakal aku jumpa dalam hidup aku..tapi bilakah??hahahah..aku malas nak fikir layan kan aja gambar-gambar nye 


1. tom welling :)
  • aku mula meminati dia semenjak aku melihat dia di kaca televisyen dalam cerita smallville..oh kacaknya dia..suka tengok watak dia bila dia kena selamatkan Lana Lang..oh sangat haibat..boleh terbang-terbang gitu..hehe

 
2. josh hartnett
  • dia bukanlah handsome sangat pun..tapi aku suka tengok mata dia yang sepet-sepet tu..hehe..woi ape senyum-senyum ni hah??hehe

 
3. johnny depp
  • aku mula suka dia bila aku tengok filem yang dia lakonkan dalam cerita pirates of carribean..sweeney todd..best sangat setiap karakter yang dia bawak dan dia sangat lah cool :)

 
4. takeshi kaneshiro
  • aku suka tengok watak dia yang gila-gila dan aku suka tengok rambut dia yang messy-messy sebab dia kelihatan sangat comel..oh cair

 
5. takuya kimura
  • dia ni paling aku minat sekali..takuya kimura..seorang lelaki yang pada aku ada pesonanya yang tersendiri..bila marah atau senyum..dia tetap sweet..haha opss dah cair ;p

p/s : jangan salah sangka ye..saja mahu menatap gambar-gambar ni sekali sekala..hehe :)

13 orang komen:

Monkey D Luffy said...

aku pun hensem ;p

iyayaya said...

wah
lelaki lelaki di atas mmg hensem

Liquid said...

eh eh nape ade muka incek liquid pada gambar no 1 tuh..?!! agagagagaga =P

peminat fanatik smallville ni taw jgn tataw.!!

joegrimjow said...

haha
bahaya ni
ish2

mYshah said...

owh bgusla, normal la suke ciptaan Allah yg cantik lagi hensem ^^
bgus2

sayaanakali said...

Yamapi lagi hensem. hihi..

kueh bakar said...

caiiirr...cairrr..nasib baik aku lelaki sejati..eekekekekeke

fezaL Mohd said...

ak tk kacak.
tp ak lelaki melayu sejati hha

Siti Fatimah Nabihah said...

argh.. cair juga tgk gmbq2 tu! hehe
hencem la..

ubey said...

kah3. tergoda i

Selamburb said...

nasib baik aq bkn kategori dia org..
hehe

Adry said...

hahaha... slamba jak si kapten luffy tu cakap diri hensem... hahaha... anyway... biasa... pompuan minat hero hero lelaki... yang lelaki plak minta heroin pompuan....

i still remember those day when my friends... especially gal crazy over nick carter... jonathan brandis... etc..


Adry @ http://www.adrysabry.com

pal7 said...

eira..
ingatkan nak letak pic pal tadi..hehe

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS