10 April 2009

i just love CROCS

oh..
terujanya aku bila nampak kasut-kasut dari crocs..
aku dah ada satu..
tapi mahu satu lagi boleh tak..?
aku sangat suka crocs sebab selesa sangat bila dipakai..
colour dia pun striking dan comel..
hehe sesuai untuk kuar jenjalan..
yang ni rasa macam cool je..
mau beli jugak lah..haha

kelebihan crocs :

odor resistant
odor-resistant and bacteriostatic.

comfortable
the shock absorbing soles relieves pressure from your feet, lower legs, knees, hips and lower back, reducing fatigue over time.

anti microbial
crocs shoes are made from our proprietary material, croslite. this revolutionary closed cell resin is known for its anti-microbial, properties, making them odor resistant and incredibly easy to clean (simply use soap and water).

lightweight
croslite material makes crocs shoes amazingly lightweight; a fully molded pair of crocs shoes weighing less than 10 ounces.





p/s : habis lagi duit aku macam ni ..huhu

12 orang komen:

vidadarisakura said...

yeye!


belikan aku 1 ar.
hee

Corey said...

yang yellow tu i like! cute!

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
akak pUn suka juga...
da ade color oren n blue. heheh

<3 wit luv, Qa~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joegrimjow said...

da beli stu hari 2
buy 1 get 1
ape lagi
angkut r
hehe
nak pesan?
kat cni murah skit

Liquid said...

waa nak satu..!! nk la nk la plis plis..!! ehehehe =P

pal7 said...

sume pompuan je ke??

laki2 xde ek??..

Siti Fatimah Nabihah said...

uih.. lawa la yg kaler merah! hurm... croc mmg selesa! suka!

kayteeze said...

Eh...kak tie suka yang atas sekali. Yang lain2 tak sesuai utk makcik :)

Mahal tak ??

syareena said...

hehe x pat la ciksya nak bli kasut ni mahal kan?

bli kasut murah pun x sbln sekali huhu

mYshah said...

wah, mcm bgus je, klo ade duit beli je, puas ati~ heehe... :D

Adry said...

wow... nice shoe dowh...


Adry @ http://www.adrysabry.com

fezaL Mohd said...

pakai pown selesa.

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS