15 April 2009

letih dan malas update

macam yang aku pernah katakan baru-baru ni..
bulan april sememangnya bulan paling penat untuk aku..
minggu ni saja aku baru lepas menyambut kedatangan sepupu aku..
dia ke sini saja mahu bercuti dan melepak dengan aku..
tak kisah sangatlah..
aku memang dah lama tak jumpa dia..
memang seronok..
round-round satu KL bawa dia berjalan..
dan sepupu aku nampak gembira kali ni..
hehe tapi yang penatnya aku lah..
puas bawak dia berjalan..
hanya untuk hiburkan dia yang katanya dah lama tak berjumpa..
kat bawah ni adalah gambar best time kami bersama..
buat fish theraphy..
memang seronok..
tapi geli geleman ya amat..
hehehehehehe

 

yana sebelum kejadian..huhu


  

kaki aku dengan dia..haha


  

muka yana tak tahan geli..hahaha sori dear


  

muka aku waktu kejadian..haha ini muka tahan geli ye..kekeke
nyempat lagi senyum :)


wei..sumpah aku geli bila ikan tu gigit tapak kaki aku..
jahat kau yana suruh aku buat setengah jam..
nasib tak terkentut tahan geli..haha
10 hari lagi anak cik nisa akan berkahwin..
aku dah nampak dah gaya-gaya seorang penanggah yang bakal terlentang hari tu..
adoi..
penat..penat..
sepupu dari pahang pun dah nak mai sini..
err..err..
3 bulan seh dia berpraktikal disini..
cmno la nak layan dia..huhu
diri sendiri pun dah tak terlayan..


aku ada je selalu blogwalking blog orang lain..
tapi aku dilanda sindrom malas update lah..
hehehe camno tu ek?
later la ek kawan-kawan..
jangan kau orang bosan sudah lah..hehehe
chiaow

6 orang komen:

pal7 said...

hehe..nak gak rasa cmner geli sampai nk terkentut..haha

Selamburb said...

org putih istilahkan doctor fish..
mcmner rasa kena gigit tu?
mcm semut api x?

joegrimjow said...

nak gak try
ehee

farah liyana said...

ok gak benda nie,
dapat lepaskan stress..

:)

Monkey D Luffy said...

eh... lawa ler... dua2

vidadarisakura said...

erk!~

geli bah!ndamo!

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS