09 April 2009

apa tajuk nak tulis..?hantam sajalah..huhu

salam..
hari ini aku tukar layout baru lagi..kali ni dapat dari nazz..
thank you nazz..
bukan apa..
layout sebelum ni lambat pulak loading..
jadi untuk mengelakkan aku sendiri yang memang dah bosan menunggu..
aku fikir baiklah aku menukar layout baru ni..
cepat sikit kot loading..
okey ke??huhu..
minggu ini..
aku dah start menyibukkan diri..
hari perkahwinan anak cik nisa dah makin dekat..
oh aku terpaksa berpenat sepanjang 2 minggu ni..
kesian aku kan..
doakan aku jangan jatuh sakit ye..
ya tuhan..
kuatkanlah tulang temulang ni..amin :)

----------------------------------------------------------


bercerita tentang liverpool..
haha aku suka kau kalah..
selama ni aku asyik dengar penyokong dia orang gelak-gelak kan Man United..
yelah sepanjang 2-3 games yang berlangsung..
Man United memang main macam sengalkan??
tapi hari ini
amik kau LIVERPOOL..
kena belasah dengan CHELSEA baik punya..
3-1..lalalala
tapi tak boleh nak gelak kuat sangat lagi..
sebab ade satu game lagi di tempat Chelsea..
ye aku tahu dua pasukan ni hebat dan kuat..
tapi jiwa aku tetap pada Man United laa..hehe


pakteh..
kalau baca entry kali ni..
silalah maafkan tuan hamba..
hahaha..
maafkan aku sebab dah jarang blogwalking..
aku sibuk sedikit..
jangan marah ye kawan-kawan..
aku janji..
bila ada masa aku menyinggah dan menempek komen ye..
hehe
daa~



p/s : tak sabar nak tengok game Man United lagi.. chaow :)

5 orang komen:

fezaL Mohd said...

sial kalah pg td
penat ak bgn

ingt menang bodoh.
tengah tk berfungsi langsung
ape2an gerard.

cntek layout

joegrimjow said...

cet cet cet
liverpool 4ever

farah liyana said...

layout nie cantik.

err,
mungkin chelsea lebih layak untuk itu.

haha.

kayteeze said...

Eeee....comelnya layout ni... kak tie suka jenis scrapbook...sweet je..hi hi...

pal7 said...

lawa layout nih..

hidup MU..
*pal xmain tgok pun bola2 nih..men bola atas meja jek..hehehe

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS