05 April 2009

best time wif my best buddies

salam..
hari ini aktiviti biasa di hujung minggu..
aku hangout lagi bersama dua orang rakan baik aku..
fariza dan mastura..
ya dah lama kami tak jumpa..
since dah habis zaman kolej lima bulan yang lalu..
baru hari ini kami bertemu semula..
haha seronok bila dapat menghabiskan waktu dengan kawan-kawan..
hilang sikit rindu..
ermm..
bulan april ni memang bulan yang cukup packed untuk aku..
bermulanya bulan ni aku akan pergi training IT..
selama 2bulan..
seorang sepupu aku akan berpraktikal di KL dan menetap sementara waktu dirumahku..
sepupu aku dari melaka akan datang ke KL jugak nanti..
anak cik nisah lagi nak kahwin hujung bulan ni..
birthday ayah dan anniversary mak ayah..
adehh..
penatnye laa nak fikir semua sekali..
berbalik pada cerita hari ini..
pertemuan kali ini kami rancang nak tengok muvie bersama..


and guess what??
kita orang tengok cerita Confessions Of A Shopaholic..
overall okeylah cerita dia..
aku banyak jugak gelak..
filem ni banyak memotivasikan pembeli-belah yang rakus berbeli belah dan selalu membazir..
especially girls yang suka shopping..
silalah tengok cerita ini..
banyak moral yang dapat dipelajari dalam filem ini..
walaupun ceritanya tidak menarik sangat seperti dalam bukunya..
tapi okeylah bagi aku..huhu


tak banyak yang baru..
cuma kami seronok habiskan masa bersama..
harap persahabatan ni kekal..
kerana kami telah bersahabat selama 3tahun..
dan aku sayang kawan-kawan aku..
buat mastura dan fariza..
thanks sebab spent time dengan aku..
thanks fariza sebab lanje tengok muvie hari ni..
sayang kau orang :)
chaow..

mastura and fariza :)both taken and not available, everyone!

p/s : bilalah sang pencinta wanita akan muncul?haha

3 orang komen:

mfk said...

hi eira,
bestnyer hangout with friend during weekend
ermm,
dah tgk jugak confession of shopaholics tu..sgt enjoy..
skrg tgh nak habiskan novelnya pulak ;)

pal7 said...

bila nak hangout ngn pal lak??..huhu..

*mane ntah pegi kwn2 pal dulu..xtau ilang..

Monkey D Luffy said...

aku suka yang PINK! ;P

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS