09 March 2009

kepulangan dan cerita basi

arini mak dan ayah sudah pun pulang ke Pulau Pinang pada pukul 3.30 petang tadi..aku tak berapa banyak masa nak duduk dan berborak dengan mak dan ayah memandangkan aku keletihan sebab jadi fasi baru-baru ni..adoi..maka nya seminggu ini di habiskan dengan sia-sia..kesian mak dan ayah..dua-dua 'ketul' anak dia tak ada di rumah..hehe..ayah siap 'sound tepet' kalau balik pun bukan ade orang dekat rumah..haaa hamik kau..kan dah terkeluar kata-kata terjahan ayah..hahaha tapi banyak juga masa aku habiskan dengan berborak dengan mak ayah walaupun aku jarang ada di rumah..bukan apa..letih siutt nasib baik mak dan ayah faham situasi aku ni..tulang kederat aku ni dah macam dah tak boleh nak berfungsi dah rase huhu..sengalnye badan-badan tuhan aja yang tahu...ada siapa-siapa yang buat massage free?..rasa macam nak pergi spa je..kasi urut tulang temulang ni..isk..


oh ye! lupa nak ucapkan selamat menyambut maulidur rasul untuk semua muslimin dan muslimat di alam maya ni..walaupun agak terlambat aku tetap nak ucap juga..dan beberapa hari ni aku terlepas blogwalking blog followers semua..maaf ye..nanti aku buat marathon ok..hehe..arini pun tak banyak pun aktiviti memandangkan dekat kawasan rumah aku asyik hujan..hujan..dan hujan lagi..ermm memang syok lah dapat tidur..semalam pulak termimpi pasal kucing aku yang hilang tu..kenapa ya?ape petanda mimpi aku kali ni entah..isk rindu gila dengan cleo dan tompok..

 


hmm rindunya dekat kucing-kucing aku tu..apa cerita lah mereka kan?banyak lagi yang akan aku tulis dan update..dan baru-baru ni ada encik/cik/puan/tuan anon yang menerjah ke blog aku dan bagi kumen merapu lagi..hahaha sorry to say yang aku sudah pon disable komen dari anon-anon yang tak diiktiraf..maaf lah aku tak perlukan orang yang suka nak menyibuk hal aku dan mengutuk aku di belakang hari..aku hanya menulis perihal aku disini dan ia adalah minat aku untuk menulis dan bukan semua perihal peribadi akan aku ceritakan..ini hanyalah sebahagian dari masa lapang aku..sekadar nak bertukar-tukar idea dan pendapat dengan teman-teman dari alam maya ni..tak salah kan?



jadi kalau mahu baca..baca sajalah..kalau mahu komen..komenlah..mahu jadi followers?follow aja lah..tak menjadi kesalahan pun..asal tidak mengganggu sudut kehidupan aku sudahlah..dear anonymous..get a life please?? aku tak mintak pun kau orang kalau nak komen merapu gaban bagai sebab aku pun tahu aku banyak merapu disini..tapi sebagai blogger aku rasa mesti ada etikanya..jadi hormati orang lain kalau mahu diri dihormati..simple.itu saja untuk entri kali ni :)


p/s : kalau sukakan sesuatu tunjuklah kasih sayang setiap hari

7 orang komen:

Babyjane[The Juliet] said...

aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
tidak!! kucing anda sngt cute
:Dmakes me miss my cat
:(

♥.misz luna.™ said...

btul3..

anon ni mmg xde life kdg2..
brani mgutuk tp gn anon..
ape kes?
nk kutuk tunjuk la link..
jgn takut2 ye x?

Liquid said...

uh... betoi2. hee.

incek liquid pon sgt bz smpi lame suda x burak2 same parent. huhu sedey la sedey. =P

farah liyana said...

persetankan anon-anon yang sibuk amek tahu pasal hal iera.

isk, menyusahkan je.

btw, salam maulidur rasul dik

:)

mYshah said...

comeynye kucing 2~ ^^
nak peluk~ ^^

"kalau sukakan sesuatu tunjuklah kasih sayang setiap hari" merujuk pd pe? :P

Siti Fatimah Nabihah said...

yaya.. ct ingat cita kucing kak yg hilang tu! huhu...
comeynya kucing dlm gmbaq tu! hehe^^

vidadarisakura said...

er..komen aku ko delete ka?



hee

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS