28 January 2009

please go away

amaran keras tuk cik-cik anonymous sekalian..aku ingin ingatkan di sini pertamanya ini blog aku bukan blog kau ye!tiada kesalahan kalau kau singgah di page aku ni untuk membaca tapi kalau nak menghina segala buruk baik tulisan aku silalah kau berambus hidup-hidup dari sini..ya bahasa agak kasar kali ini..marah yang teramat sangat..


ingat sini ya pembaca semua..aku tahu tulisan aku tak sehebat tulisan kamu..kamu dan kamu..atau mungkin lebih teruk lagi..tapi aku tak pernah pun nak menjatuhkan ataupun menjahanamkan kamu..what the jadah?..sekadar memetik kata-kata cik Pasa spiraleyes..sebagai blogger baru aku tahu banyak aku perlu terokai dalam bidang penulisan yang aku mula cintai ini dan engkau yang membaca sepatutnya memberi galakan bukan menjatuhkan aku..aku tak kisah pun kalau korang rasa blog aku menarik dan ingin menjadi follower aku..aku terima dengan suka hati..ya aku tahu semakin ramai yang mengikuti blog ku ini dan gaya penulisan dan bahasa-bahasa yang ditampilkan harus lebih matang dan lebih menghormati sensitiviti semua pihak..


aku tak mahu blog aku jadi medan peperangan ya kawan-kawan..aku cuba lebih kreatif dalam setiap karya dan tulisan yang aku tampilkan..tapi bagi mereka yang rasa aku tak layak silala kau nyah dari sini kerana datang anda tak saya jemput pergi anda tak lah saya halang..aku aktif berblog ni hanya untuk dapat lebih ramai kenalan bukan musuh dan aku sangat menghargai mereka-mereka ini walaupun kita hanya bertemu di alam maya sahaja..terima kasih pada yang sudi melawat page buruk ni :)

12 orang komen:

shee said...

woah! sape buat u marah ni yang? knape la segelintir warga anonymous nih tabole tgk org laen snang. ade je nk ganggu singgah2 blog org laen nk dengki jer.

*ateeka amer* said...

takyah layan anonymous la.

zero hero.

mereka bengong.

Monkey D Luffy said...

abaikan jer... mahkluk takder anu tu

Muhammad Azli Shukri said...

begitulah manusia yang tidak bertanggungjawab dan tidak menghormati blog orang lain.

cikdoktorfalsafah said...

mereka memang.
terkadang terlampau :)
saba ye?

ahmad said...

dorang dtg je..
bgi kentut skali..
proottttttt...

p.s. dah berambus pun dorang..huhuhuhh..

Nazz said...

jgn marah2 diorang tu nak pancing jer.. nak tengok org comel leh marah tak.. tak lama lg kuarlah ID diorang tuh... lol

*aku yg nak mintak ajar ckp bugis lo...

*i.am.me.for.myself* said...

rilek rilek..
bukan dorang baya duit internet kamu tu..nak marah pun tak guna..kita tak kacau hal drg..

buat je hal kamu sendiri :)

fairuzniza said...

uhu..sabar2.. :)
selalu gak kene gitu..siap kene maki lagi..
tapi apekan daya..
diorang lagi pengecut sebab tak berani nak tinggalkan nama..*tade telur*

^_^

just enjoy menulis k? keep going on! ^_^

Luth Textile said...

biaq je la ieyra..
tak payah layan
luth pon geram gak..
tapi skrg dah disable comment dr anonimus tu..

ezany said...

sabar jer la.. jgn private blog udah..

pal7 said...

huh..

anon2 tersebut adalah mereka y takot untuk berdepan..suke kutok org tp takot nk tunjuk muke..

pigi daaaaa..





*eira jgn lyn dorg tuh..

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS