12 January 2009

jalan-jalan cari pasal


hari ini mauk keluar berjalan-jalan ke rumah busu and also nak bincang-bincang pasal preparation tuk my bro wedding..heheheh..eceli aku rase awal lagi nak bincang-bincang pasal ni..tapi abang aku pulak macam terlebih pulak excited kn ape boleh buat layannnnn je laa..mungkin akan ke ikea jugak..huhuhu follow je la..babai sume :)
p/s : mate lebam & eyebeg giler bsr..sile abaikan gmbr diatas..lalala

10 orang komen:

♥Fariza♥ said...

chumel

Detogti said...

huhu..
cantik tajuk..
Jalan2 cari fasal..
cantik tudung awak..
Awak da nak kawen ke?
Tahniah...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ingatkan bincang pasal perkahwinan kamoo..

hehehhe

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

Monkey D Luffy said...

aku pun tumpang excited

sEapUt "c@ said...

nak ikott!!!

Siti Fatimah Nabihah said...

best la p ikea! hehe^^

mYshah said...

ikea nye foodcourt best :P pegi cineleisure or the curve pon best

nway gmbar tu, wah... nampak pucat, eh bukan... terlbih putih? eh bukan..thaah

[S]itie [B]Um [B]Um said...

biasa ar bile dh nk kahwin tu.

epalgreen said...

my shah : ntahla dh jd hantu kot..wee pucat

Adry said...

lalalala.... gi la rehat... tapi comel gak.. ahaks

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS