13 January 2009

dear blog yang disayangi

hari ini aku tengok friendster kan blog aku tengok ramai kawan-kawan aku yang dah nak melangsungkan perkahwinan dan ada jugak yang sibuk siapkan hantaran untuk majlis pertunangan..seronoknya la kan blog??sedangkan aku..sabar jela..hari ni rasa lain sangat sebabnya satu perasaan sedih datang bertalu-talu bila tengok kawan-kawan baik dah nak bergelar isteri orang dan tak lama lagi dapat baby..bila tengok abang aku sibuk nak urus macam-macam hal wedding die semalam aku jadi sedih pulak..damn it!kenapa dengan aku ni?benci perasaan macam ni..


berhenti berblog untuk sementara waktu..mood hilang lagi
:(

8 orang komen:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

alahai eira...

relax sayang...

aku pakwe pon takde...

Monkey D Luffy said...

aku pun takder awek

Liquid said...

ouh... xsmpi seru lg ar tuh.. ehehehehe
dh smpi t jgn lupe ajk incek liquid ek..!! =P

Muhammad Azli Shukri said...

sabar, jodoh awak lebih baik daripada mereka

mYshah said...

relax, awak tu muda lagi, sy nih da nak 23 xde awek lagi...huuhu. byk2 bersabar k~ xpe... take ur time. smoga cpt ok ^^

Siti Fatimah Nabihah said...

alahai kak! jgn la sedih.. masih awal lagi.. nnti da la tu! hehe^^
bersabar noh..

ubey said...

mesti jeles tgk mmber2 kawen~

FarhanaLicious said...

cepat cari calon!

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS