12 January 2009

glory glory MU



feewit aku suka bangat semalam..berbaloi sangat malam tadi tidur lambat Manchester United gol 3-0 lawan chelsea..padan muka ekau chelsea..first half vidic yang golkan...second half rooney ngan berbatov score pulak..wee seronoknye..walaupun semalam aku rasa paling banyak kad kuning yang ref bagi..tapi seronoknye MU menang..MU ade 2 lagi baki perlawanan..aku harap MU boleh menang lagi tahun ni..tapi kan yang tak bestnye semalam Tevez tak main..kesian dia..mungkin Ferguson nak jual dia kot..huhu..tapi semalam aku paling suka tengok MU main..psycho je rooney dengan giggs hahaha..awal-awal game dua-dua team agak lambat panas mungkin sebab dua-dua nak play safe and tengok rentak pihak lawan...tapi kelakar tengok drogba nak gol tak dapat..kesian chelsea..ape-ape hal pun glory-glory MU!!!!!!

7 orang komen:

ahmdsyhmi said...

tukar layout lagi

rajin!

minat bola?

wahaha..

epalgreen said...

ye sy minat bola..

peliks ke?

heheheheh ;p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Ya!!

aku setuju dengan anda!!

Glory2!!

Monkey D Luffy said...

hahaha... drogba dah senget

sEapUt "c@ said...

penyokong MU ghupenye...

Siti Fatimah Nabihah said...

yeah..MU menang! hahaha! hidup MU.. MU 4eva!

Adry said...

drogba tendang bola tak dapat... cam amatur... ahahahaha

Glory for M.U!!!! Yeay

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS