25 December 2008

tak suka perasaan ni

semalam dalam perjalanan nak ke penang aku mendapat satu panggilan yang cukup2 buat aku tersentap dan mengelamun panjang..aduhh eceli dari petang semalam si pemanggil berkali-kali cube tuk  bercakap denganku..biarla ku kenalkan die sbgai * h * bkn name sbnr...siape * h *??die adelah bekas tupperwareku yang berjaya mencuri hati kecil aku ni 2 tahun yang lepas..** sigh ** dalam hati berbulu gile kenape kau nak telefon aku lagi?? tak cukup ke kau sakitkan and hancurkan ati aku dulu??owhhh banggenye dapat panggilan telefon dari kau arini..cis..habis mood2 gembira aku kau padam kau memang hebatla wahai si lelaki tak habis2 kau buat aku sedih!!! aku benci menangis..semalam lepas habis die telefon aku menangis semahunya..kenape aku mesti bersedih??kenape aku mesti menangis..rindukah padanya?maaf aku memang mengaku perasaan sayang tu ade tapi tak lebih dari seorang kawan and sorry to say that no more second chance for you my dearest ex-bf!!!aku menangis bukan sbb aku cintakan die..aku menangis bile aku terkenang kenangan pahit yang die pahatkan kat hati aku nih..eceli aku memang tak nak angkat pggln tu..tapi i've got one msg from him cmni ayatnye "awak..kenape sy kol xankt?sy nak cakap ngn awk buat kali terakhir.." tahlaa.. aku pun tak tau ape hal aku boleh nak angkat pggln die time dpt msj tu..tapi ape yang aku mau war-warkan di sini..cinte aku dah lame mati tuk die..ape yg kami percakapkan biarlah aku sorang saja yang tahu..tapi betul2 menguji perasaan aku..sakit gile hati ni..pedih..so kenape aku perlu nak beri peluang pade org yang tak pernah hargai aku kn?selame 2thn mengikat kasih sayang cinte yang tak berape nak sayangla kn..sakit hati..penghinaan..and penderitaan yang aku dapat..tahla siket pn die tak pernah nampak kot keikhlasan aku..so ko boleh nyahhhh dari hidup aku bt selama-lamanye..tahla mungkin aku yang sengal..menagih cinte dr die..haha SHITTT!kami mengikat jnj cinte bodoh pd feb 2006 and hbgn ni berakhir pd jun 2008..aku lebih berhati-hati lepas ni..that's why ramai yang bertanya kenape aku masih single??aku bukan memilih..tapi biarla mase je yang tentukan..mungkin jugak syarat dr keluarga buatkan aku lebih senang sendirian..kalau nak ikutkan aku memang tensi..tapi ape yang mampu aku buat..berserah jela..aku letih mahu bercinte lagi..letih mau kenal orang kenal hati budi la bla..bla..bla..banyak mase aku membazir ngn bende2 cmni..MALAS...MALAS..makcik2 pacik2 aku pown ty memandangkan sepupu aku yg sebaya ngn aku pown bakal mengikat tali pertunangan tak lama lagi....pade aku takde slhnye kan kalu aku xde steady bf pn bt mse skg..aku masih mude..lagipun aku rase hati aku belum pulih sepenuhnye...tahlaa... aku kalau dah sayang aku sayang sangat tapi aku selalu dapat pilihan yang salah..kenape ye?teruk sangat ke aku ni??wtf...kadang-kadang rase hidup ni unfair..tapi xpelah bende2 cmni mendewasakn n mematangkan aku..pade * h * bukan name sebenar..aku harap kau jalani hidup kau baik2..aku bukanlah gadis paling hebat dalam dunia ni tuk kau bukan??jadi aku harap lepas ni kau berbahagia dengan pilihanmu and keputusan yang dah aku simpulkan..aku nekad..maaf aku berjewang lg..sekadar meluahkan ape yang terbuku di hati...

9 orang komen:

♥Fariza♥ said...

mae..
siapakah itu..
aku dh confuse which one..
ekekeke..

sabo2 ea..
t8 care kat pnang ya..

daa..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sabar ek?

sEapUt "c@ said...

apa yg terjadi ade hikmah di sebaliknya.. ia akan mematangkan kita.. InsyaAllah..

mfk said...

sabor2 byk...
hati yg terguris kerna cinta lagi sakit dr penyakit...
hoho.. yeke? entah...
anyway.. hope u tabah okeis.. ;)

Monkey D Luffy said...

aku pun selalu salah memilih... huhuhu

:: Cikgu Wiween :: said...

eira kalo rase xleh kwn lagik dgn dia, xyah kwn. bukan semua org leh tima ex bf dia lik. sy fhm sgt :)

the best is out there. ;)

mYshah said...

sabar ek cik eira...
shah dlu pon clash ngan gf yg da kapel selama 4 tahun lebih...
cinta mmg memedihkan sumtime, u just have to bear with it, smoga ia mematangkan cik eira...

Luth Textile said...

eira..
sound jer..
jgn bg muka..

ezany said...

aman da kot lps ni..
dia btau nak ckp kali terakhir kan..
sabar jer la.. tunggu jodoh turun dr langit lak.. :p

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS