31 December 2008

tag and award

tag pertama dari bob roundrobin
eceli aku dah buat tag ni..tapi aku buat jugak la memandangkan aku nak release2 tensi sekejap..hehe memandangkan 2-3 ari ni penat banget..
here we go :

7 ciri lelaki Idaman Anda :
>mestila seorang lelaki

>matang..rasional..bijak

>simple

>berjanggut && sedap mata memandang ;p

>hormat orang tua

>minat indie cm aku ;p ;p

>beriman

7 lelaki Yang Tak Pernah Anda Minati Sepanjang Hidup :
>berkumis nipis sile refer entry bob haha ;p

>ketiak masam

>bulu hidung terkuar

>gelojoh makan
>kuat makan

>bajet ensem tapi haprak

>jenis dua alam ;p

7 Perasaan Anda Sekiranya Keluar Dengan Orang Yang Minati :
> malu-malu kucing


> gementar


> menggigil siket


> lemah2 badan haha ;p


> tak senang duduk ;p


> sengih2 dlm hati nervous gile haha ;p

> Berpeluh

7 Tempat Istimewa Yang Ingin Dilawati Bersama Pasangan Anda :
> switzerland


> dubai

> mekah


> africa


> korea

> japan

> hehe tempat yg korang takde ;p


7 Barangan/Sesuatu Istimewa Yang Akan Anda Hadiahkan Kepada Si Dia :
> perfume


> tie


> watch


> kasih syg haha ;p


rahsie.
rahsie..
rahsie...


7 Tajuk Lagu Yang Akan Anda Nyanyikan Untuk Pasangan Anda :
> stickwitu-pussycatdolls


> we belong together-mariah carey


> 1st lady-never be replaced


> bobby vinton-sealed with a kiss


> romance-ku ingin kamu


> peterpan-ku katakan dengan indah

> dealova haha ;p

7 Rakan Yang Anda Tag Dan Mahu Mereka Buat 7 PERIHAL Ini :
> sape2 nak buat boleh buat 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------


A.W.A.R.D


Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa  melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua blogger..okeyh nak cerita siket pasal award yang aku dapat kali ni datangnye dari seorang kenalan blogger iaitu iez yang berbesar hati untuk bagi aku award dalam masa sama tag..huhu 2 in 1..btw thanks iez..tadaaaa ni la award nye 


 
10 fakta/hobi aku :
  • aku seorang perempuan hehe ;p
  • aku suke sangat chocolate especially toblerone, kinder bueno, cadbury
  • aku suke dengar lagu-lagu indie 
  • aku suke tengok pantai/laut sebab tenang
  • aku suke sangat dengan kucing..i missed my cleo :(
  • aku suke tengok wayang
  • aku suke berkawan dan buat kawan haha ;p
  • tidur banyak bantal haha penakut!! ;p
  • internet addicts..who cares??
  • happy go lucky tapi kekadang boleh jadi pendiam depends on my mood


 10 orang bertuah yang dapat award kali ni
  • bob the builder
  • bb tashabella
  • ezany-kun
  • kapten luffy
  • green sweater
  • myzatulhanim
  • ohmyfariza
  • joe
  • liquid 
  • nieysa












3 orang komen:

Liquid said...

eheh. incek liquid suda penah buwat la ini tag..!! ehehehehehe.
waa dpt award lagik, maceh2. =)
happy new year ea awk. =D

ezany said...

kan sy da buat tag ni kat blog.. hehe..

»Tä§häbellä« said...

thank cayam..muahhsss..
tag kat atas tu bb dah wat kat blog dulu hihi...

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS