31 December 2008

update hari pertunangan abang 28/12/2008

 
.hantaran dari pihak lelaki.
  
.hantaran dari pihak perempuan.

.kek dari pihak lelaki.

 
.kek dr pihak perempuan.
  
.ni la die abang aku ngan tunang die.
tu je update tuk hari pertunangan abang aku 28.12.2008 aritu..letih nak cerita banyak-banyak hehe selamat tahun baru 2009...countdown new year 3jam je lagi..hehehe

9 orang komen:

Siti Fatimah Nabihah said...

hurm.. best la dier akan dapat kak ipar! hehe..
kenduri kahwin ble?? nk p?? ahakz..

Monkey D Luffy said...

lawa bakal isteri abang mu... bagus!

HANA bUdaK cEkElAt said...

la.. kek je ke tunjuk?
tunjuk gak la yg lain
:p

mYshah said...

huih bgusnye, comey2, smoga trus smpai ke jinjang plamin ^^

The Spiral Eyes said...

aku bila lak bertunang ha????????/

ezany said...

pasangan yg sepadan.. :)

♥Fariza♥ said...

sgt cute kek tu!!!!!!!!
nak!!!!!!!!

congrats to abg ipin n kak aini..

cpt2 tau kawen..
ekekekek

»Tä§häbellä« said...

firstly tekejut kita cayam..ingatkan cayam yang tunang sebab tengok bakal akak ipar tu cam sumee jee :p

Nur Najwa said...

assalamualaikum sister eira :)
wah, semuanya hantaran cantik2.
saya sukew kek die la =P yg warna purple & biru tu.
huhuhu ;)

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS