30 December 2008

restless

first of all sorry agak lewat tuk aku ucapkan selamat menyambut maal hijrah tuk sume blogger and rakan-rakan sahabat handai yang mengenali diri ni..sorry..sorry agak lewat mengepos entry..banyak sangat bende nak settle and ade banyak sangat keje for this week..uwaaa penat tahap dewa-dewa..aku turut terkena simptom demam..aiyoo sume ni dek gara-gara preparation tuk pertunangan my bro && rancangan percutian keluarga yang betul-betul buat aku kurang rehat..waaah bile family belah ayah dah turun faham-fahamla..bapak ramai..adehh sakit pale nak layan sepupu sepapat yang nakal + degil + hyperactive..fyi sepupu-sepupu aku sume kecik2..aku and mybro je cucu pmpn && lelaki paling besar..haha cm klaka lak..tapi dalam pade penat tu best gak dorang ade..walaupun penat sket..takpela kan..sekali-sekale dorang datang..layannnn je..okey berbalik pasal pertunangan abang aku alhamdulillah..semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang..masa perjalanan tuk sampai tu memang panjang and amat memenatkan kitorang..tapi okeylah kan..mak && ayahla orang paling happy nk berbesan && bermenantulah katakan..aku biase je..hahah..nanti aku upload la ek picta..skang tgh penat lagi..esok pagi ade aktiviti kembara bersama family ayah..teman dorang gi mandi laut && jalan-jalan cari pasal jap kutt... malam pulak aku kena bergegas balik ke kuala lumpur sebab mybro ade meeting pulak kat school 31hb..so kena teman die balik..memandangkan banyak brg kat umah ni kena htr balik umah KL akulah jadi mangse..letih sangat beb!harap-harap jangan demam sangat..aminn..errmm okeyh memandangkan lagi berape ari je kite dah nak masuk tahun baru..aku nak ucapkan selamat tahun baru untuk sume..azam aku tuk tahun 2009 ni simple je..tapi harap-harap terlaksana dengan jayanye..antaranya
  • lebih berfikiran positif, terbuka dan matang
  • lebih berkeyakinan, berdaya saing 
  • fokus dalam melakukan sesuatu perkara
tu je kott..kang banyak-banyak tak larat lak nak capai kan..ni pun tak confirm boleh buat ke tak...hehe...tapi aku akan cube sehabis baik..ermm ape pulak azam baru korang?

7 orang komen:

ahmdsyhmi said...

have a good rest ye..

n happy new year...

;)

ezany said...

salam maal hijrah.. :)

azam tahun baru:
to be a better person..

Monkey D Luffy said...

jadik korang adik beradik adlh cucu sulung ek... best tu. jadik bos

sEapUt "c@ said...

sy harap awk ok2 yea..

Liquid said...

get well soon ea...
pasni rehat jek taw. =)
n slamat thun bru juga ea. =D

Siti Fatimah Nabihah said...

wa.. penatnye..!! hurm,byk2 rehat erk.. happy new year kak!
erm,hope kak nye azam tercapai la for 2009 nnti k?? keep in touch

mYshah said...

salam maal hijrah, happy new year jugaks
shah pon mcm2 perkara harus dipikirkan , sama bawak relax n bersabar

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS