03 December 2008

hantaran abangku

ermm kali ni nak story mory pasal my one and only brother yang nak jadi tunangan orang dah dis coming 28 december..cets apekah??haha abang epien ko nak jadi laki orang dah..aku jugak bujang trang..tang..tang adess..so let picta do the talking  ^-^


 
  • ni tempat nak letak cincin


  
  • tempat nak letak cheque


  
  • tempat letak buah-buahan


  
  • see..?simple je kan


tema tuk pihak perempuan kaler purple..nanti balasan dari pihak perempuan tuk abang aku lak kaler silver..buat simple-simple je..lagi pun lelaki kan xpayah nak cantik-cantik sangat haha..bantai jela labu..yang pasti dah banyak soalan cepumas aku dapat dari orang-orang sekeliling..ade yang cakap patut kasi adik jalan dulu..haha ade yang tanye ra..ko bile lagi adesss...makcik-makcik sila harap bersabar..aku calon pown takde ni haa..hehe weh ade sape-sape nk isi borang kosong?hahaha cets apekah promote dri sdri..



to my bro zainal ariffin abdullah..
you are the best brother i ever have..
die la satu-satunya yang tenangkan aku bile aku runsing..down..


selalu ade bile aku susah hati && menangis..
selalu teman aku kalu aku sedang berduke..
die mst bawak aku g jenjalan kalu die tengok aku sedih ..
aku lebih rapat dgn die berbanding dgn my parents..


lepas ni kalu die dah kahwin tinggal la aku sorang..
sob..sob sedih lak..
tapi takpe i'm happy for you bro...


10 orang komen:

HANA bUdaK cEkElAt said...

oh oh.. tahniah.. tahniah utk abg iera itu.... tapi, nk tunang, ada hantaran chek ke? eh..

;p ;p

epalgreen said...

eira pown tak bape nk paham la sista..
dorang nye adat cmne..
org kedah en..
tah la xtau la ceq

e_ja said...

hmm sweet n smple hantaran..akak suker..:)

♥Fariza♥ said...

yuhuu..
congrats to abg ipin n psgannya.
simple but beautiful.
purple colour.

Monkey D Luffy said...

kali ni kena belajar indipendent sikit

mYshah said...

tahniah kpd abg eira, smoga eira pon jadi makin matang pas pertunangn abg eira
^^

mfk said...

congratz to ur brother....
hrmm...
nanti buat la liputan meluas mase majlis pertunangan tue...
kalau dia dh kahwin...
kan ade blog nie & blogger lain utk mengadu.. x gitu??

ezany said...

nak kawen dah kamu ni..
eh silap.. abg kamu.. pasni kamu lak..
calon xde.. leh caye ke ni.. :whistle:

Shamil Alfilfilani said...

slamat ari raya juga iera.. cantek page n i really love ur page song hehe

Mohd Nasri Md. Nasir said...

ui ada borang kosong lg x?
haha

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS