01 December 2008

antoo fighter?

 


citer ni aku tengok semalam 30 november wif my bestie shafarin samat..wahahaha dari awal sampai akhir tergelak-gelak aku tengok..aku gi tengok kat pavillion je..best gak la cite nye walaupun banyak merapu tapi sesuai la tuk hilangkan stress korang mesti ketawe bile tengok awie jadi antoo..antoo make up tebal pown ade...die punye tools tuk lawan antoo pown nak tergelak aku tengok..hahaha..first impression aku nengok cite ni cam borink je sebab tengok barisan pelakon pown radhi oag..scha..awie tajuk lak antoo fighter kn..?radhi oag berlakon lawak sesuai ke?then dh lame2 tengok klaka lak..so aku bagi 4 stars out of 5


 

this is my bestie shafarin samat..thanks sebab teman eira tengok muviee semalam..really enjoy the day wif you..happy sangat2..thank you REN

17 orang komen:

Jard The Great said...

errkk..dier bukan bf ker?? hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

xtgk agi citer ni

epalgreen said...

jard : bestfriendla jard

sitie : sile la tgk

mfk said...

wah bestnyer tgk movie...
my impression pun ingat mcm x best..

ait berdua jer ke??? hehe..

epalgreen said...

die sahabat baik saye
:)

HANA bUdaK cEkElAt said...

oh.. sahabat baik lelaki...
so cool

;p ;p

epalgreen said...

^_^

mYshah said...

ho2, kacak n baik hati. pe lagi sy doakan cik epal berbahagia ngan si dia :D

epalgreen said...

ye doakan persahabatan kami kekal selamenye shah..thanks

StingRay said...

woshhh...lawanya blog kamu... sila beri tunjuk ajar.... ^^

:: Cikgu Wiween :: said...

besh ke citer antoo fighter nih eira? wahhh nih bestie ke boyfie nih> kekekek

ღ~n0n0i~ღ said...

0wh,best ek citer ni..
huhu.. tp apa salahnya kan g tgk, support filem tempatan =)

epalgreen said...

cikgu wiween : bestie la cigu!

nonoi : tau xpe

teddi said...

sy xtgk nnti 1-3bulan kalau dah kuar cite nie download je
hehehe xmembazir duitkan

ezany said...

ehem ehem..
mula2 kwn.. pastu.. hehe..

prakash said...

nice gifts

epalgreen said...

teddi : tp dvd lmbt sgtla

pacik ezany : terserah pd allah

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS