12 November 2008

bingung

harini ade gmbr2 yg aku nk tunjuk...perubahan muke aku dari zaman sekolah sampai sekarang..ahaha xboleh blah siutt..aku cume pelik ramai sangat orang ckp..eira apesal muke ko kalu senyum lain masam lain??nak terberak laen?apekah??adehh laen sangat ke?sape cakap no angkat kaki!






ermm ni pulak kampung carca marba dr cik hana budak cekelat :)
amacam cantik x kampung kitorang ??
sile jangan jeles yerp kawan2..
clap**clap tuk cik hana kite..
eh2 berbalik pade topik tadi..tadi tu iklan je..heee** cm bangang je rase bile de ckp kat aku cmtu..p/s : name si penanye perlu dirahsiekn ** demi keselamatan negara bangse && agame..haha cm siut je aku pown terkesima pai xboleh nk jawab adehhh...so korang tgk and decide sdri k..berubah-ubah ke muke aku?ahahaahaaaaaaaaaa adekah aku alien?ufo atau denosor barang kali??duhhh



20 orang komen:

mfk said...

pandai eh,
satu trick yg baik...
dah pandai skrg buat link tu...

epalgreen said...

hehe..
sayep budak baru belajar
:)

mYshah said...

owh tahniah da jadi :D
tp sume gmbar2 tu mcm pernah tgk je, letak le lagi gmbar2 baru :D

epalgreen said...

:)

HANA bUdaK cEkElAt said...

dah jadi read more dah.. tapi ada ruang kosong tu iera.. cube cek span dia, jgn lebiyh..

auuuwww!!! someynye someynye masa dia nak terberak!! lalalala
tak arh, sumenya comey, mata bulat, lirikan menggoda..

ehem: da ada pakwes? klu takde, meh aku nak carikan ;p

epalgreen said...

bhahaha..
pakwe..?
xnak la cik hana oi!!
single simple
double trouble :)

skyjuice said...

wawawawa....
cian dye.....
denasor da ader kt deenasour.terbaek...
alien skyjuice xjumper ag...
so bleh ar eira amek status alien 2....
huahuahuahuahua....
*cabut......




p/s: jgm mare ea... t kene jual...

epalgreen said...

ehehe
:)

Monkey D Luffy said...

aku nak print gambar tu letak kat bilik.... ngeh3

epalgreen said...

erkk?haha
:)

zamz said...

sama je tgk gambar tu hehe

yonna bebot =) said...

aik? kita berjiran kah?
HAHAHA
akak suke gile rumah tu.really sweet =)

ye lah,muka eira nampak lain bila senyum n tak senyum :D
wahh jrg jumpe org cmni hehe

Jard The Great said...

LoL.. aku setuju dgn pendapat yonna.. =p

pape pon... org nyer ttp manis la..

epalgreen said...

hehe..
kan dh kate..
:0)

my name aniq said...

walaupun riak muka laen2 tp u tetap cute... :)

epalgreen said...

cute?
bhahaha
tq aniq
:)

ezany said...

hana kejam.. nape rmh sy xde.. :(

epalgreen said...

haha pi la request

MiSZuE said...

cute jek muka awak nie..macam penah jumpe la ira ni..kat mane ek hehhee

epalgreen said...

kahkahkah..
adohai..
:)

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS