12 November 2008

sekadar omongan kosong

harini tah nape..
rase kosong je..
bangun dri tido pagi tadi cm sunyi je..
apekah aku dilanda simptom bosan kat penang ni??duhh..
ape ye nk cite arini??

hmm..
lagi bape ari je aku nk konvo..
tapi aku kat sini lagi..rase-rase cm badan je kat sini otak kat tempat lain..
ouhhhh stressnye..idea...idea datanglah..

duhh kenape aku arini..
hilang mood tuk berblogging..
aduhai..
tp aku sangat2 bosan ddk kat penang ni..
ayh..
bile kite nk balik kl ye??
eira bosannnnnnnnnnnnn.......


update later..
:(

12 orang komen:

mYshah said...

bosan? g le jengjalan~ huuhu :D bile balik KL?

mfk said...

bosan?,,
tak pun tgk la movie or citer ape2...
baru je tgk madagascar 2 tapi soft copY la... hihi

epalgreen said...

ari jumaat kot..
xbestnye..
penang ssh la transport die
grrrrr!!

epalgreen said...

cm best je madagascar tu..
weeeee..nk tgk gak

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

uit~

napa buhsan??

epalgreen said...

sbb ko tade

my name aniq said...

Otak ingat kt spe?... kt sy ke?.. wakkakakaka

Monkey D Luffy said...

nak konvo ker? nak kapten kirim bunga selori?

HANA bUdaK cEkElAt said...

nak konvo da ke epalijo?
wah!!! tahniah tahniah
;p ;p

jangan la bosan-bosan, takde mood nape? ilek selalu k. be happy

;p ;p

epalgreen said...

grape : yepp sy rindu cik aniq hihi

monkey d luffy : selori je?xckp laaa :)

hana : timekasih yerp

:: Cikgu Wiween :: said...

selamat berkonvo eira! ;) jgn buring2..penang besh ape. kak ween dulu dok penang 2 tahun besh jek. tp besh lg dok jb la :D

epalgreen said...

thank you :)

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS