07 January 2011

mencari kek kahwin

tajuk nak suspen je kan? haha bukannya untuk aku pun , tapi makcik aku lah . sebenarnya tadi makcik aku telefon . dia minta untuk aku sponsor kek dia nak kahwin bulan Oktober nanti . haaah? waktu awal-awal aku dengar perkhabaran ni memanglah aku terkejutkan . aku yang tak tau ape-ape pasal kek ni pun boleh dia nak suruh sponsor . memang lawak ah . aku dah lah tak kerja lagi . harap elaun dari pakcik mara aku tu je . ni kan pulak aku nak sponsor kek  banyaklah sangat kan duit aku ni . haha tapi aku ada berkenan jugaklah design dekat satu laman web ni . cantik , kemas dan menarik jugak mata ni tengok . ermmm jom usha-usha jap . mana tau aku terjadi nak belikan makcik aku ni haha . contohnya macam yang ni . dekat choffles .

aku kalau boleh nak tengok-tengok yang simple-simple tapi comel . macam ni . lagi pun makcik aku ni nak buat colour merah waktu bersanding nanti . haih pening jugak eh nak cari tempat buat kek cantik sebenarnya .





yang ni pulak aku jumpa dekat sini  pun cantik-cantik jugak . juling bijik mata aku tengok kek ni . serta-merta jadi lapar haha adoi .



tapi dalam banyak-banyak aku paling suka yang ni . lawa pun lawa . haha habislah melayang duit aku . nak kena cari cupcake lagi . boleh pengsan ah macam ni . dah dapat idea bernas bila tengok cake-cake ni :)


7 orang komen:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

chantek2 nyer kek....

Fariza said...

mak cik nk kawin ea.
gempak seyh kek.
cntik2 kan kek skrg.
lg2 yg ada fondant.
jatuh cinta.
byk kat blog skrg, kek mrk buat meletop.

*kena sponsor ea. ekekekekek

Fatehah A. said...

yg atas sekali tu pun cantik jugak

eira said...

@✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿kan? hehe

eira said...

@Farizatula..tu yg sakit tu nk kna sponsor.

eira said...

@Fatehah A.simple je kan :)

midOri's said...

sgt tantekkkk cake2 ini...nak free satu boleh??hekhek..

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS