04 April 2010

quran sains moden exhibition

Pada 30haribulan Mac 2010 UniKL-British Malaysian Institute telah memaksa atau dengan terpaksa buatnye 'exhibition' untuk subjek QMS atau dengan nama panjangnya Quran Sains Moden untuk semua pelajar degree sem 3. macam pameran jugaklah. jadi sebagai salah seorang student yang sangat 'komited' dengan pelajarannya  aku dengan segala hormatnya telah pun join exhibition ni dan alhamdulillah program berjalan dengan sangat lancar dan aku sangat enjoy dengan event yang group aku buat kali ni dengan tajuk pilihan PM kami "Sihatkah anda?".. sambutan sangat menggalakkan dan diluar jangkaan.


kiranya dekat BMI ni setiap student diwajibkan buat satu program setiap sem.. contohnye cam QMS, english day, kem U best, techopreneurship bla..bla..bla yang mewajibkan setiap pelajar sertainya kalau tak cm biasela result akan merudum dengan jayanya. haha. exhibition kali ni sememangnye makan masa jugaklah nak kasi set up semua. ustaz pun suruh buat lebih awal dari tarikh yang kita orang set dan hasilnye pun tak berapa nak bestlahkan. dapat pulak hari tu hujan selebat-lebatnye. aduhai sabar jelah kan. dah lah buat kat cafe atas memang menguji kesabaran jelahkan. tapi part paling seronok bila kita orang buat section untuk medical check up.. dengan berbelanja hanya 20sen.. bolehlah kiranya check up blood test, weigh, height, kalori.. hehe mane nak dapatkan? huahua ok lah tak nak cerita banyak tengok ajelah gambar-gambar ni ;




tiqah..aku..yana


botak ngan aen :)

sebahagian pengunjung booth kami :)


ustaz pun try gak ;p


steff && michelle


the girls :)


kawan-kawan dari booth lain ;p


sempat lagi snap time minum sirap.. ha ha ha


piqo && dalee 







we had joy, we had fun..

p/s : klik untuk tumbesaran

1 orang komen:

=*NuRo0L* = said...

hey eira...nice to know you..salam perkenalan...i miss ell a lot...sent my regards to her ya...tell her that her beloved giler ex-roomate kirim salam..and she will know who i am...

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS