12 March 2010

omong kosong ;p

alhamdulillah syukur aku dapat menulis lagi disini. kesian blog. lame dah aku tinggalkan berhabuk sangat dah.maaf sebab kekangan masa aku lebih banyak menghabiskan masa sebagai seorang pelajar di BMI. Life di sini sangat hectic. ohoh sampai aku sendiri tak ada masa untuk diri aku sendiri.banyak sangat masa habis dekat lab. testing circuit lah. mini projectla. kelas malam. letih sangat. ni pun dapat jenguk blog sebab kat rumah ade streamyx..thank you streamyx.. di BMI tak dapat nak nulis gini.. huhu ;p

tapi hidup kat BMI memang best. dapat ramai kawan-kawan. dapat lecturer yang gila-gila. serius aku banyak happy dekat sini. sekarang ni lagilah bertambah sibuk sebabnye aku jadi part time fasilitator di hujung minggu di sekolah-sekolah menengah sekitar KL dan Selangor. serius aku tak pernah terfikir nak join program macam ni tapi inilah hidup masa depan kita tak tahu kan.. alhamdulillah bila kita dah lepas zaman budak-budak sekolah ni bila kita selami jiwa dorang serius terasa nak kembali ke zaman macam dorang sekarang.
hidup aku sangat penuh dengan komitmen. komitmen belajar dan komitmen dengan masyarakat. gila heaven. aku suka life aku sekarang. sangat suka :)

banyak yang dah jadi. banyak yang ajar aku untuk jadi lebih matang sebagai seorang perempuan dewasa.. huhu dewasa ke?? dah nak ke zaman tu la kot. aku harap penulisan aku pun akan lebih dewasa seiring dengan kedewasaan aku ni.. huhu tak banyak idea nak tulis. sampai sini dulu ..

2 orang komen:

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

牛五花Orange said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS