30 January 2010

busy bee

dah bersawang-sawang blog ni..huu maafkan aku sebab banyak sangat komitmen semenjak masuk u ni..banyak benda yang perlu diutamakan selain dari berblog.. dengan keadaan sekitar yang tak membantu untuk aku berblog maka blog ni terpaksa di tinggal-tinggalkan buat sementara waktu.. bukan aku saja-saja je tinggal blog ni tapi keadaan internet di sana fuhhhh amatlah meruntun jiwa.. wi-fi sangat-susah-nak-dapat. pakai broadband pun asik terdisconnect je kesian sungguh.. nak letak gambar reception kawen abang aku pun tak lepas.. aku dah start busy.. biasalah student life kan. mesti ade quiz, assignment, project, lab, report.. semua tu mesti nak disiapkan dalam kadar segera.. plus aku kena bersaing dengan senior waktu subjek circuit theory.. life dekat sini memang kena struggle gila-gila.. kena banyak buat revision sendiri.. buat notes sendiri. kalau nak dapat notes dari lecturer memang tak berapa nak lengkaplah kan. so banyak masa habis dekat library dengan pegi bilik kawan. haha pegi bilik kawan tu sebab nak study grouplah..nak buat tutorial sendiri aku bukan pandai sangat..demm~!!


minggu ni je aku ada engineering mathematics 3, technical communications, human physiology, digital electronics dengan circuit theory punya quiz.. boleh faham tak macam mana otak aku boleh jadi jammed..haha adoih. harap sangat ada miracle atau soalan senang sebab dekat sini 60% marks on quiz, lab, assignment.. final exam 40% jer.. so quiz semua tu tak bolehlah nak amik mudah je.. sebab kalau marks teruk even final exam tinggi pointer mestilah rendah kan kawan-kawan **sigh**.. sedaya upaya aku kerja keras dekat sini bukan sebab apa..bila kenang balik susahnya mak ayah nak masuk kan aku dekat sini tak kan aku nak sia-siakan pengorbanan dia orang. waktu mula-mula masuk unikl memang aku banyakkkkkkk sangat down tapi syukurlah lama-lama aku makin biasa dengan suasana dekat sini.. aku harap sangat aku boleh bawak 3tahun ni dengan jayanya.. tuhan..mudahkanlah segala urusanku..


tu je update buat masa ni..salam sayang

3 orang komen:

Ah Fatt said...

biasalah tu bz2 masa mula2
lama2 dah biasa blh jer bahagi masa

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

牛五花Orange said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS