30 December 2009

pari-pari tunaikanlah permintaanku :)

dulu waktu kecil mesti korang ada pernah berangan ala-ala fairytales kan. macam mimpi. ada kereta kuda lah. labu lah. lampu besar-besar. ada makanan, kek dan istana yang dihias bagai. kau pula jadi ala-ala seorang ratu@permaisuri@raja dan pengakhirannya mesti kena ada pari-pari kan untuk makbulkan segala permintaan kau. tu semua boleh kata angan-angan waktu kecil dulu. waktu tu aku pun tak reti fikir lagi memang seronok jelah berangan kan. sekarang ni mana nak ada tu semua. ceh tu lah bahana kalau suka sangat tengok cerita-cerita lagenda cinderella dan snow white dulu. isk.


tapi memandangkan tak salah nak berangan sekali sekala maka untuk tahun 2010 ni aku harap sangat semua wishlist aku di bawah ni akan terlaksana walaupun aku tahu ada yang macam susah nak dapat. pari-pari tunaikanlah permintaan aku yang tak seberapa nih. eceheceh





current pitca ;p
  • aku harap sangat mak dan ayah dapat transfer balik ke Kuala Lumpur.
  • aku harap sepanjang aku belajar di u nanti pointer aku membanggakan aku
  • aku nak kurussssssss..kuruss dan kurussss lagiiiiiii
  • new laptop
  • new handphone
  • kereta.kalau boleh laaa kan
  • aku harap dapat ubah diri aku kepada yang lebih baik
  • last but not least nak bf bolehhhhh?

p/s : ni semua angan-angan mengade. 

5 orang komen:

NICK IRFAN said...

sy makbulkan segala permintaan awk!!!!! dush! hehehe hmm.. insyaalah segala impian awk akan tercapai.. amin.. tuhan xkn pnh melupakan hambaNya... jgn risau..Dia pasti tunaikan cuma lambat dan cepat jer... tp nk komen sikit nk kurus? nmpk mmg dh cun dh watpe nk kurus? nk ubah diri jd lebih baik? sy rsa awk ok dh... ha! nk bf??? ambik jer sy... hahahaha kuang ajo pnye ayat.. xde2 gurau jer... jgn marah.. eh! klu sudi meh la tgk2 enrty bru sy smoga terhibur!

epalgreen said...

thanks irfan

sEapUt "c@ said...

hope u will get what u dream..

pal7 said...

selamat thn baru eira..
mg tercapai apa yang dicita ok..amen..

epalgreen said...

seaput : thanks awak..
pal7 : thanks pal..semoga ape yang pal harapkn pun tercapai juge.. :))

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS