16 December 2009

Mybro's Wedding Part 1 : Kedah



P.E.R.H.A.T.I.A.N!!!


Entri kali ni akan dipenuhi banyak gambar wedding my bro yang berlangsung di Baling,Kedah 6 Disember 2009. Pada sesiapa yang tak tahan nak tengok lama-lama bolehlah menekan pangkah di sebelah kanan ye :). terima kasih


bagi kawan-kawan yang dah add aku dekat facebook mungkin dah melihat gambar-gambar ni.. ni untuk tatapan para blogger yang tak ada account facebook eceheceh.. hehe silalah menatap gambar yang tak seberapa oleh jurugambar tak bertauliah ni. siapa lagi kalau bukan aku yang tangkap. so let's picta do the talking :)


  • barang-barang hantaran dari pihak lelaki




















  • sekitar majlis di Baling, Kedah : KLIK UNTUK TUMBESARAN



















































masa ni gambar aku tak ada pun sebab aku yang tukang tangkap gambar. nasib baiklah wahai abangku kau-sedarah-sedaging-sendiri-kalau-tak-tak-ingin-aku-nak-berpanas-berpeluh-menangkap-gambar :P :P

7 orang komen:

♥Ms Yuki♥ said...

kak aini sgt comel kan !!!!
abg ipin kelihatan segak !!!!

semoga pjg umur dan dirahmati Allah..

epalgreen said...

thanks fariza..
mish u..mish u

pal7 said...

selamt pengantin baru pada abg mu..
mg hingga ke akhir hayat ok..hehe

epalgreen said...

thanks pal :)

Liquid said...

ey baling kat mane..?? incek liquid pn orang baling neh awat x habaq.!!

epalgreen said...

liquid : kg siput

牛五花Orange said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS