17 November 2009

rawr.rawr





rawr?
apa itu rawr ye? sebenarnya entri kali ni saja je nak buat hilang boring. hehe. ok lah rawr means i love you in dinosaur. hehe yang kelakarnya dinosaur pun pandai cakap i love you ke? hehe. sangat kelakar tapi sangat sweet jugak lah kan. cube kau bayangkan dinosaur jantan yang gila panjang dan besar dengan warna ala-ala hijau ataupun cokelat boleh berkata-kata i love you dekat seekor dinosaur betina yang pakai hairband ala-ala vintage colour pink. fuuh romantik kan. haha.  benda ni dah lama aku tau. saja nak bikin hottt je dekat sini. pffft!




rasanya dah susahlah nak dengar aku ungkapkan kata-kata ni lagi lepas ni. fuuuuh tempoh bertenang. tempoh bertenang. cakap dengan diri sendiri haha. sila jangan gelojoh dan desperate untuk bercinta. biar lambat asalkan berbaloi-baloi. ceh! tiru iklan celcom jap haha. boleh tak lepas ni aku nak seorang lelaki yang lebih baik?? aku mintak sangat yang bakal hadir dalam hidup aku ni nanti yang lebih baik. insyallah. macam mak selalu kata orang baik akan dapat pasangan yang baik macam tu jugaklah sebaliknya. aku rasa seronok bila dapat luangkan masa untuk diri sendiri. aku dah penat jaga hati orang. dah penat menangis and so on. so live life to the fullest :). dunia belum berakhir..bila kau putuskan aku.. masih banyak teman-temanku disini menemaniku. sekadar memetik lirik lagu shaden-dunia belum berakhir.




aku mahu happy. happy macam orang lain. mau rasa bebas dan terbang tinggi macam burung terbang di udara.

5 orang komen:

lea said...

suka lagu shadeen tue..

single is beter rite!

Fatt Chin Choy said...

aku sanggka rarw tu nak takutkan org

epalgreen said...

lea..betul tu :)
ah fatt : ko ni laa xupdate lgsg ;p

sEapUt "c@ said...

ya! lets change status to 'single and maybe not available'.. hurmm...

epalgreen said...

yelah awk..
awk tu xboleh join sy..
u are single but not available
;p

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS