15 November 2009

move on.move on


hai. lepas baca komen yang tak berapa nak banyak dekat entri-entri lepas aku telah mengambil keputusan untuk move on. YES. tak ada dah nak fikir-fikir lagi. buat penat je bila kenang balik kenangan masam tu. yes i do love him so much tapi biarlah kenangan tu tinggal kenangan je. kami tiada jodoh. aku dah mula terima qada dan qadar ALLAH. terima kasih kepada tikar sembahyang dan al-quran yang jadi peneman setiap hari. tak lupa juga kawan-kawan dekat facebook eceh nak sebut jugak facebook kat sini yang banyak buat aku ketawa sejak dua menjak ni. hehehe



bersyukur. tu je yang aku boleh cakap buat masa sekarang. rasa macam satu bebanan besar kat kepala ni hilang. fuhh legaaaa. thanks kawan-kawan sebab banyak support especially adik aku, cik manis, green, ah fatt a.k.a kapten, seety, anis, anje, wanie dan ramai lagi yang tak dapat nak letak semua kat sini. sayang semua. kalau lah boleh balas dah lama aku belanja makan kek secret recipe yang mahal tu. haha. sekarang ni aku banyak isi masa lapang aku dengan menonton dvd bersama abang dan kakak ipar aku. almaklumlah kakak ipar baru. rasa seronok tu mesti lebih. pfft.




minggu ni je aku baru habis tengok DVD cerita G.I Joe, Wolverine, G-Force, Taken, Jennifer's Body dan banyak lah jugak aku tengok. tak kan nak tulis semua dekat sini karang ada yang buat muka baca entri aku kali ni. hee. alhamdulillah aku tak la rasa sunyi dan kosong sangat macam baru-baru ni. oh ya! mak pun dah datang KL bercuti lama katanya. sebab nak set up majlis abang dan kenduri jiran-jiran dekat sini yang akan berlangsung bulan november dan december ni. cuma ayah jela tak ada sebab ayah tak dapat cuti. ayah balik pun raya haji ni. itu pun kalau ada cuti. isk sedih kot. bila lah ayah nak dapat surat tawaran tukar KL ni?? benci la duduk jauh-jauh. susah kot. dan aku ade buah hati yang selalu teman aku setiap petang. well she is nawal shafina. sayang kot dekat budak ni sebab rasa comel sangat rasa macam nak makan-makan pipi dia yang gebu tu. nawal pun baru je pandai berjalan so aku penat layan keletah dia yang makin buas tu. fuuh. jom layan picta



hee comel gila kot budak ni. rasa nak lambung-lambung je. nawal.. nawal nasib kau kecik lagi kalau tak dah lama ajak main patung barbie. haha
tu je update untuk arini. bye

5 orang komen:

Fatt Chin Choy said...

dvd pirate tu
kekeke

epalgreen said...

aah la ah fatt..
mane ko tau nih..
sshhh diam2 hek..haha
:)

farah said...

nak pinjam dvd boleh?

:P

eira said...

boleh je sis..
meh dtg kl amek meh :)

sEapUt "c@ said...

budak ini sangat comel... nak cubit pipi dieee... =p

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS