13 October 2009

i'm sorry

maaf
dah lama aku tak update blog ni..
kesian dia dah bersawang-sawang tanpa belaian aku..
bukan sengaja..
tapi ada masalah siket dengan wireless streamyx yang makin ari makin banyak ragamnya..
banyak yang nak diceritakan..
banyak yang nak dicoretkan..
tapi masa yang tak ada..huhu

----------------------------------------------------------------------------------------


banyak sebenarnya nak cerita..
kalau entri kali ni panjang maaflah ye..hehe
mengenai rayaku..
raya kali ni aku rasa ada sedikit kemeriahannya..
sebabnya?
hubungan kekeluargaan sebelah mak lebih baik berbanding dulu..
alhamdulillah..syukur dipanjatkan pada allah s.w.t kerana kegembiraan ni..
aku harap akan sentiasa begini dan lebih baik lagi..
aku bakal dapat sepupu baru..
memandangkan aku antara cucu perempuan tok yang paling tua ;p
makanya bila ada je sepupu baru rasa macam dah tua sangat pulak **sigh**
raya tahun ni dua-dua belah tempat aku raya..
Pahang dan Melaka..
dan yang paling seronok majlis pernikahan abang pun berlangsung pada bulan ni, oktober..
oktober yang manis sekali pada aku..
mungkin tahun depan turn aku pulak dapat anak buah..
adoi mesti terngiang2 panggilan makcik untuk aku..haha
sebenarnya aku tak berapa nak ready lagi dengan keadaan ni..
dengan semua ni memandangkan tahun depan aku bakal menyambung pengajian lagi..
lepas tu abang punya majlis pun dah nak berlangsung bulan 12 ni..
rasanya terlalu cepat masa berlalu..dalam masa 2 bulan lagi akan berganjak ke tahun baru
**sigh**..dah ready ke aku ni?


di kesempatan ni aku nak tunjukkan gambar pernikahan abang aku yang berlangsung pada 10 october lepas..
selamat berbahagia wahai abang :)
















p/s : malas nak edit ;p

4 orang komen:

joegrimjow said...

bahagia btol yg kawen
abg semua da
ku je blom

atiQah adNan said...

selamat hari raye ye..
waa.. terima orang baru di hari raye..

♥Ms Yuki♥ said...

CONGRATS TO ABG IPIN N KAK (LUPA NAMA) !!!!!!

Fatt Chin Choy said...

hensem abang ko

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS