03 June 2009

kalau nak lempang kau boleh tak???

waktu entri ni ditulis aku masih lagi tengah 'ANGIN' dengan classmate aku..
ya kami sama-sama belajar di Aptech..
aku tak tahu kenapa..
this week betul-betul rasa tertekan..
mula rasa nak fikir bukan-bukan..
dengan surroundings yang sekejap okey sekejap tak..
aku betul-betul penat..sangat-sangat penat..
rasa nak hentak kepala kuat-kuat dekat dinding..
biar tak dapat nak fikir sangat
kalaulah otak dengan badan ni boleh cakap..
mesti rasa terseksa dengan reaksi badan aku yang aku rasakan dah makin lemah..
okeylah bukan itu yang aku nak ceritakan disini..
aku cuma nak luahkan apa aku rasa sekarang..
aku mahu bercerita pasal seorang kawan yang aku rasakan sangat 'annoying'..
damn it..
buat kau yang tak mungkin tahu dan tak baca entri ni..
aku nak kau tahu yang..
aku benci bila kau terkekek-kekek ketawa benda yang langsung tak kelakar..
benci kau terkekek-kekek ketawa bila orang buat salah yang kecil a.k.a small matters..
benci bila kau suka nak kutuk-kutuk orang depan-depan..
benci dengan sikap kau yang bajet bagus..
benci sikap kau yang ala-ala MR PERFECT!!
eyyyyy bencinyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....!!!!
annoying gile weh..
setiap hari jumpa rasa nak lempang-lempang muka kau..
kalau kau tak ada aku rasa aman class ni..
kau tau tak bila aku dah mula meluat..
semua pasal kau aku tak suka...
aku REPEAT..
TAK SUKA!!!!
TAK SUKA!!!!!!!!!!!
TAK SUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
tolonglah..
sedarlah..
kau hanya memalukan diri sendiri je..

p/s: rindu dekat ren.. :(

6 orang komen:

syariniey said...

erm.
ada gak kawan camni
mmg rasa nak lempang pon
cuma leh gelak nak mati bila die lak wat salah
tu jea.
huhu
pepun,
saba banyak3 taw.

Monkey D Luffy said...

budak lelaki memang cam tu

aku tak sebab aku lelaki pink

hehehe

pal7 said...

eira..
saba2 eira..
manusia ni kan macam2 ragam..
kalo da marah sgt..lempang jek..baru dia tahu..hehe

asis said...

lempang aje die tu..eheheh..nates nih..

Nadia said...

first na comment psl entry neh. woh. u pon ade rase benda yang sama. haha. sep sep. nasib baik u benci u luahkan kat blog jer. kalau mara depan depan tu nnt gaduh ta best pulakkan? hee.

second na comment psl layout blog!! sukeee! sgt chantek woh! suke sgt! :D

»Tä§häbellä« said...

mukan MR PERFECT cayam..tp manusia yg bebetul dalam tahap sakit jiwa hihihi..bb ad agak kawan camni x lucu pun dia gelak..semua benda dia gelak..kita wat silap sikit pun dia gelak hhuuuh saja nak tarik perhatian kot..selalunya bb wat dono jeeee..tp kalau tahap melampau tu kenakan dia balik..tus terdiam..owg camtu selalu hidup keseorangan sebab dia ngn dunianya sendiri..pelik2

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS