23 June 2009

it's bowling time peeps!!

hai..hai..hoi
sebenarnya event ni pada 22.06.2009..
tapi aku lambatkan sikit publishnya..
sebabnya..
penyakit malas dah merebak dengan jayanya..
ngahahaaha sila jangan marah saya..
ampunnnnnn..
pada 22.06.2009 aku bersama budak-budak batch 5 pergi bermain bowling di Times Square..
pergghh..
dia orang betul-betul membuli aku..
sampai 4 game sekali kau kena balun..
haduii..balik mengaduh sana sini tangan sakit..
padahal pakai bola 8..
bola paling ringan sekali..tapi memang tak boleh blah la kan kalau tangan aku dah sakit tu..
haha padan muka ekau eira..
sila tepuk tangan untuk beliau..
tapi sememangnya hari yang enjoy la..release tension habis
dengan menengok gelagat kawan-kawan aku tergolek "dog" tepi lane tu..
hahahaha bajet nak pro je main bowling..
hamik kau sampai terduduk-duduk tepi lane tu..
group aku pulak tu pedajal..hahahaha
memang kelakar habis la kan..aku happy..
senyum je sepanjang hari tu..
walaupun aku bukanlah pandai main kan..
tak ada lah sepanjang masa bola masuk longkang kan..bhahahahaha..
tapi banyak jugak spare..okeylah tu kan..hehe
okeyh masa untuk tengok gambar ye..



siapa tak tahu tempat ni..angkat kaki ;p


tak banyak gambar yang aku tangkap..
sebabnya aku sendiri tengah main ;p ;p


us (^^,)

oh ya!
dan pada 23.06.2009 pulak aku ada on job training di subang jaya..
nama syarikat yang kendalikan on job training ni ialah SNT Global..
alah tak tahu ke?
ko pergi tanya pakcik google search je..
first day hari yang sangat penat..
awal-awal pagi dah kena keluar memandangkan dah janji nak berkumpul di subang pukul 9.30pg..
tapi not bad la..
so far so good :)
kita orang kena design untuk buat laman web job portal..
kena key in segala bagai data pakai oracle..
huh..sadis je la bunyi nye..
tapi tak apa..
setiap group ada 10 orang..
jadi tak ada masalah nak control..
group leader pun berbakat dan kreatif..
apa yang aku pinta..semoga semuanya berjalan lancar..
ya allah..permudahkanlah segala urusan kami..
amin..



p/s : doakan aku ye kawan-kawan

5 orang komen:

pal7 said...

eira..
pal tgah angkat kaki nih..hehe

Siti Fatimah Nabihah said...

uih.. men boling oo! hurm,bola 8?? hehe.. ok la tuh kan!

haruan tasek said...

jom lawan bowling... kami akan doakan anda....

Monkey D Luffy said...

best kerja IT ni

sEapUt "c@ said...

uit, bowling x ajak.. chet..
jom kamping.. tgk blog

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS