10 May 2009

genting :)

 
 
  
  
go kart
  
cool kan ??
  
kala kabus berlabuh..sejuk sangat
  
cable car yang best :)
ni bucuk saya, Ren

hai semua..
aku kembali lagi..
kali ni aku pergi ke genting dengan ren..
huhu best gilakkkkk :)
macam-macam perasaan waktu tu..
tak dapat nak digambarkan lah..
senyum je muka ni..
seronok sangat dapat spent time sama-sama..
walaupun jarang dapat jumpa..
gambar-gambar dekat atas ni..
gambar yang sempat aku tangkap waktu dekat sana..
banyak tempat yang best dan rugi kalau tak pergi..
rm47 je per person..
banyak game yang aku tak sempat main..
sebab nak kena beratur punya lah panjang..
aku kan malas..haha
jadi aku decide makan angin je..
jalan-jalan lah katakan..
jadi bagi sesiapa yang nak pergi..
bolehlah ke sana..
tapi jangan waktu weekend..
sebabnya orang ramai sangat..
kalau pergi bercuti berhari-hari tak apa..
tapi kalau pergi sehari saja..
baik pergi hari biasa dan orang tak ramai..
best..
dan aku mesti ke sana lagi :)
chaoowww

14 orang komen:

joegrimjow said...

waaaaa
beshnyeee
huhuk2

joegrimjow said...

-dlu pernah p
tp xbesh sebb ramai org

Monkey D Luffy said...

aha

dah tgk dah bucuk kamu

farah said...

ouh,

keluar ngedate rupanya.

:P

fezaL Mohd said...

tk pernah jejak sana lagi..
jaoh..

chipsmore said...

waa..tingin nk g sane lg..tp x taw la ble..hu3x..

Zamz said...

bestnya sejukkk

tehais said...

wah..dating kat genting.besnyaa ;)

Cik Mira said...

rindu nyeee nak pegi gentinggg

asis said...

nak ikut...
xajak pun

Purplelito said...

wahh.lama x gi genting

♥.misz luna.™ said...

best nye..
huda pon g ari tu 30/4

Costa Rica said...

hhmm dah lama tak g genting....

mYshah said...

owh da berpunye ek? huuuhu. baru taw. haha. bestnye g genting. jeles!

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS