04 March 2009

maaf kapten luffy..aku tidak perasan dikau

hahaha..
first of all mintak maaf kapten..
aku memang tak cam and tak perasan kau semalam..
sorry..
sebenarnye ini adalah cerita semalam..


semalam dalam perjalanan ke masjid jamek..
biaselah aku..
jumpe member kejap then nak ke sunway..
tapi yang tak bestnye ade la seorang hamba allah ni..
die blogger tegar..
dan popular rasenye di alam blog ini..
sape yang tak kenal dengan kapten luffy..?
kalau tak kenal..
mungkin dia belum melawat page korang kutt..huhu
dia jumpa aku di jamek..katanya lah
yang tak bestnye kan..
aku langsung tak cam die..
die pulak boleh cam aku..
adess..
huhu sorry kapten..
die cakap aku tengah mengelamun waktu tu..
ye mungkin..
aku memang kuat ngelamun pun..
hahaha..
len kali tegurla kalau jumpa..
aku tak kan bertegur sapa dengan orang yg tak dikenali..
melainkan pada hari tu kapten menggelarkan diri beliau..
luffina..haha


kalau tak sampai bila-bila aku tak tahu dia jumpa aku..
sampailah semalam jam 10.30 mlm..
aku on ym..
dan dia juga..

Dia: Salam... hari ni kau ada lalu Jamek ker

Aku: Salam Kapten... bila? petang ker malam?

Dia: Tengahari. Aku rasa aku nampak kau tadi.

Aku: Memang lalu Jamek tengahari tadi. Kapten nampak aku?

Dia: Ahh... ko mengelamun jer. Segan nak tegur ko.

Aku: Alamak! Tak perasan ler Kapten. Aduh... malunya

Lebih kurang macam ni perbualan kami.
 
kat situlah aku kantoi dengan die..
adess..
agak kemaluan di situ..hahaha


p/s : btw kapten..next time kalo ade mase..boleh la jumpe kau ye..tapi rasanya dalam mimpi jela kutt..sebabnye aku takut dengan lelaki boya tembaga cam kau yang mahu beristeri empat..hehe

10 orang komen:

KhairiL's said...

rugi x dpt tegur org femes dan hensem mcm kapten

epalgreen said...

ensem ke?
kalo ensem pn sape soh xtegur ..


:)

KhairiL's said...

mgkin dia malu la tu

hehe =)

epalgreen said...

eleh..
kapten mane nak tegur org mcm eira..
die kn fofuler

fiezabaiduri said...

baca cerita pasal ni kat blog kapten tadi.

kapten tak berapa nak menarik perhatian la eh.
sbb tu tak terpandang.hehe..

anyway, salam kenal.

Monkey D Luffy said...

bai... aku kecik hati ni... merajuk ni

Siti Fatimah Nabihah said...

hahaha.. kak famous! kapten luffy pun leh kenal! ahakz..

pal7 said...

len kali kalo jalan jgn sorg2..buat2 kapten tuh jadi boya betol td.ntah ape jadi kat eira...haha..


*kapten..aku gurau2 jek..

fiezabaiduri said...

Kapten--hoho..bai sajer tanyer kat epalgreen..
bai tak maksudkan pon.hehe..

jangan maraaa aaa.. kalau bai yang lalu situ masa tu, musti bai perasan kapten punyer..musti!
pelik tau, mcmn kapten yg tampan lg menawan tu dia boleh tak pasan..
(ayat pujuk nih!)hehe..

Babyjane[The Juliet] said...

kapten tak femes
mmg tak perasan


p/s: sorry kapten
hahaha
:D

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS