05 February 2009

to my dearest followers..

terima kasih semua..terima kasih untuk semua yang jadi followers aku..walaupun sorang pun aku tak kenal hehehe..kau orang menceriakan hidup aku..bagi aku satu semangat untuk menulis..dulu aku tak punya apa-apa pun..langsung tak tahu apa ke benda function gadget-gadget yang ada dalam ni..suddenly ramai blogger-blogger senior yang datang beri tunjuk ajar dan akhirnya aku berjaya tarik ramai orang membaca di laman aku ni..ye aku belum pandai lagi menulis..masih lagi baru dan masih belum pandai bertatih..masih perlu bimbingan semua


tapi aku tak faham sebenarnya kenapa ramai yang follow blog ni lately ni..tulisan aku pun tak berapa la nak bagus sangat..sebenarnya aku pun tak ada nak follow sangat blog-blog lain..sebab aku akan follow blog-blog yang aku rasa seronok nak baca..hehehe walaupun statement macam ni dah keluar..aku tak kisah kalau kau orang tak nak follow aku dah hehehe..aku menulis untuk suka-suka aku je..dan aku merapu pun ikut kepala aku je..jadi kalau tak suka mintak maaflah ye..hehe tapi kalau jadi followers pun sekadar nak menambahkan aja bilangan followers baik laa tak payah..buat apa nak bangga sangat kalau ramai yang ikut blog ko?bukan dapat best award pun..jadi biarla sikit asalkan tak menimbulkan perasaan riak..heee..


thank you very much friends..sayang semuanya ^-^





11 orang komen:

oh Ynn said...

hee setiap blog mesti KENE ade perbezaan. dari segi entry atau deco blog atau dr isi cerita.

aku juga seperti kamu, akan follow siapa yang aku rasa terbaik. sbb setiap kali aku bukak dashboard, aku akan view dlu blog2 yg aku follow sudah apdate dgn cerita baru atau tdk :)

hee

mYshah said...

wah~ huuhu. hebatnye ramai tol followers eira. shah punye blog bape2 org je, tp just like u, i really appreciate them, heehe.

nway... truskan menulis eira
^^
chayok2

Pika Edogawa said...

huhu maybe sbb anda banyak bercerita :D
sbb tu sy salah seorang follower anda, berminat utk amek tahu cerita anda yg menarik itu :DDD
weee~ :)))

crescent said...

suka baca entry org len :P
sbb tu folo sesuatu blog..
plus leh tau setiap org pny update :P

Siti Fatimah Nabihah said...

yuor welcome kak!
hehe^^

nadya said...

hehe. ramai follower! ;)
blog u chantek!

Luth Textile said...

camneh,
bagi luth, followers neh merupakan satu cara kita nak memudahkan lihat perkembangan dan update terbaru daripada blog yang kita ikut (kita follow)

senang sket kalau kita follow blog orang, dapat tau update terbaru..

lapaqqq

Monkey D Luffy said...

sebab ko baik... tu ler org suka... hehehe

vidadarisakura said...

ur welkam..hee

Liquid said...

same2..!! ngeh2. =P

pal7 said...

same2 kite berblog ye eira..
mane yang baik kita ikot..mane yang burok tuh kita tinggalkan..


*best bace cerita2 org nih..

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS