09 February 2009

raja lawak 3

ada siapa-siapa tengok rancangan ni tak..?...aku adalah peminat program lawak ni..dari raja lawak batch 1-3 aku setia duduk depan tv setiap kali rancangan ni berlangsung hehehehe..tapi aku rasa raja lawak kali ni boleh laa tahan jugak..peserta berkumpulan dia agak menyengat dari yang dulu-dulu punya batch..pecah perut aku gelak je dan untuk batch kali ni ade jugakla peserta perempuan yang tak berapa nak best..heheh..okey-okey antara peserta-peserta yang jadi pilihan and feveret aku

top 1

ni LNJ..apa yang aku boleh cakap..sempoiii je dorang ni..aku suka dengar dialek bahasa negeri dia orang yang pekat tu..hehe Lan dengan Jon ni best je dan tak menghampakan setiap minggu..tengok kepala dia yang botak tu je dah nak buat aku gelak ditambah lagi dengan muka-muka bersahaja..



top 2

ni pulak sepah..group ni pun best..suka membuli antara satu sama lain..hahaha aku suka sebab dia orang ni kreatif dan ade je idea kelakar mengingatkan aku pada kumpulan awas dulu..hehehe

tapi kumpulan ni lagi bestla..mengancam


top 3

hehehe ini amir :) comel je kn..aku suka tengok dia walaupun lawak dia tak de la lawak mana pun..tapi tengok aksi dia yang kecik lagi comel ni buat aku gelak..aku suka dialog dia yang ni " amir love...?opss i'm sorry tak boleh bagi tahu..hehehe comelllllllll..amir ni ada satu kelebihan aku tengok muka dia je pun nak tergelak dh..mungkin ada unsur humor kot..hehehe keep it up guys!!



tak lupa jugak semalam aku pergi tengok movie the pink panther 2..hahaha gile punya kelakar..best sangat2 satu panggung gelak besar..haha aku bagi 5 bintang untuk movie ni..tak rugi tengok cite ni ^_^

p/s : aku tetap suka lawak nabil raja lawak 2..hehehe

8 orang komen:

oh Ynn said...

hee, lnj mmg kelakar. tp aku x pnh tgk lg sepah tu. jrg btol dpt tgk heee :P

aah, nabil je best tp skrg mcm kureng je tah =.=

syareena said...

cik sya ikut gak,
sepah plg best rasenye...
amir tu mkn terukla...
ntah ape2 tah

crescent said...

nengok skali skala jer..
mak saya yang suka nengok sangat..
haha

diLL said...

haa..ritu ttgk raja lawak ni..amir tue da besar ke bdak2 ag..ngegege..

mYshah said...

nabil mmg best.
pink panther best ek? nanti nak tgk la pas abes exam nih, uhuhu

nway amir haprak
lawak xmenjadi, geds. lol

Monkey D Luffy said...

hmmm... cr ler lelaki pandai berjenaka... hehehe

pal7 said...

bkn senang tau nk wat lawak bg org suke gelak2..

kpd tukang lawak tuh..pal rase respect kt diorang sbb brani wat lawak depan orng ramai..

iyayaya said...

raja lawak x best pun dahhh. =(
makin meraban

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS