18 January 2009

entry ke 200- Manchester United menang lagi :)

vs


wahhh seronoknye..Manchester United menang lagi 1-0 sekali gus meletakkan mereka di ranking pertama walaupun beza satu mata je dengan Liverpool..fuhh gol last minit wa cakap luuu..hehehehehe berbatov golkan..walaupun game hari ni boleh kate macam sengal-sengal babun tapi dapat jugak MU gol sebijik..weee sukanya..glory glory MU

5 orang komen:

Siti Fatimah Nabihah said...

wa.. minat bonar kak kat MU? Hehe^^
bgs2! ct minta gak(tp seminat akak)huhu.. hehe,MU the best!

nIeYsA said...

yeap

glory glory man united

eventough mula2 start agak lambat, skang daj boleh duduk tangga teratas liga dah.

»Tä§häbellä« said...

Memang dah agak MU memang..my hero pun bertambah hensem skg ni..:)

Monkey D Luffy said...

tak nampak second half... huhuhu

pal7 said...

memng fan bola sepak ek..

*nape pal x minat bola sepak ek??..pal minat bola atas meje yang ade kaler2 tu jek..hehe

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS