17 December 2008

zaman dolu kala



eh..eh firstly aku nak bitau sile jangan gelak melihat gambar diatas..sape gelak aku sule montot die..hehehe ;p

comel tak beliau..??sape ek haha perasan la ko eira!!..btw this is me eira..sape eira??aku la pemilik blog ni..eceli saje nak refresh balik zaman kecik2 ngn mymum..bestnye..kan best kalo boleh jd dak kecik balik..hehehe tapi dah besar dah pon..membesar dgn sht lg..haha..oh ye maaf sebab tak berblog dua tiga hari ni..sibuk uruskan hal di rumah and yang sewaktu dengannye..sorry fellow readers..

11 orang komen:

ahmdsyhmi said...

ahahah..gile comel
rasa macam nak culik

♥Fariza♥ said...

cumelnyer dia..
putih melepak2..

Liquid said...

comey2. =)

Jard The Great said...

ko ikut rupa mak ko la.. hehe

Siti Fatimah Nabihah said...

aiya.. napa xtgk kamera?? hehe
comelnya.. just like ur mother..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

comey!!

Tat tadaaa..... said...

OoO.. Ini rupe kamo mase kicik2 yea..
Not bad laa.. Tembam!! Ahahaha...

♥.misz luna.™ said...

ololo...
tembam nye pp die tu..

muke eira skg mcm ur mum la..
siyes..

cumil aje..
:p

ubey said...

haha. adoyai~ sebijik cm muke mak hang

mYshah said...

salam. maaf le lame x dtg page ni, bz... hagaks le...
nway iera ygf budak tu ke yg tengah dukung tu? heehe :P
skrg kat KL ke?

ezany said...

same jer rupa ngan mak dia.. hehehe..

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS