10 November 2008

my status??

eceli entry kali ni takde kena mengena antara yang hidup mau pun yang dh mati..just nk kasi tau same2 bloggers2 yg masih terty2 and asik menanye aku tentang status aku yang npk nye lg hot dr blog aku ni..

adeyhh letih sebenarnye nk jawab tau tak..mst org ckp..cehh bende cmni pn nk kne tulis kt blog ke??euwwww...euwww tapi sape boleh tahan asik kne tanye je..elok2 tak stress terus jd stress + moody..duuhh..tapi aku gagahi jugakla bagi menutup mulut-mulut yang for sure tertunggu-tunggu jawapan dr aku neh..


jeng..


jeng..



jeng....


jawapan nye aku mmg sah single and available buat mase skg..hahaha cm siutt je..ni pengakuan paling jujur and berani la bukan nk promote diri sendiri tapi duhh..untuk mengelakkan lagi banyak org tanye..bek aku ckp awal2..tapi kn bile dh single2 ade lak mulut2 yang sibuk tanye bile nk ade pakwe??x borinkk ke xde pakwe...??best dow ade pakwe..nikmatt haha..duhh benci je nyahhh!!sket pun aku xheran la deyy..ade jgk yang ty ciri-ciri lelaki idaman aku..korang nk ke tau??haha kalau nak list memang banyak tp out of 10 aku dpt bg 5 je..antaranye ni la kutt :


-beriman

-pandai amek ati mak ayah

-terima aku seadanya
p/s : aku gemuk..huduh..dan buruk

-ade janggut xnak ade misai please! haha geli..xde ar jokingggggg

-yang paling penting..tak mengongkong..aku jenis yg cepat rimas and aku jgk terkenal ngn sikap degil dan keras kepale menurut en.shafarin samat..

cecewaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!!
haha


ello...ello eira please wake up laa!!!mimpi ke ngelamun hah???



buat mase skg aku malas nk pikir hal yang berkait sal feeling2 ni..busan...busan && busan..letih nk jaga hati org..letih nk kenal org..padahal ati aku perasaan aku sendiri xde sape nk jage..hampeh je..so biarla cinte tu dtg sendiri..bile sampai waktunye adela tu nnt insyallah..lagipun aku mude lagi..doa-doakan jela hek



aku dh jawab pertanyaan korang so harap2 xde sape lg akan tanye pasni sal status aku lg..letih aku nak jawab..btw my mum dh sihat dan telah selamat menjalani pembedahan kakinya..thanks pade sume yg banyak support aku..hehe syg korg sume :0) sampai sini je daaaa~



notakaki : ni blog aku..luahan rase aku..kisah aku..pade sape-sape yang x suka sile tinggalkan blog ni serta merta..gracias :)

18 orang komen:

ezany said...

single lagi rupenye..
sy ingatkan kamu ni janda.. :P

p/s: sy suke blog ni.. jgn halau sy..

epalgreen said...

jande ank 12 je
heeeeehehehe
:)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

oitt!!!

ko pomot diri eks??

hehehe~

sapa nak ini budak, sila la makcik2...

dia ini chumel..lawa tu!!

aku bergurau di kala sengal nih~

jemput dtg blog eks?

epalgreen said...

haha

aku pun sengal2 ayam neh..

duhhh

epalgreen said...

saye jande ank 12..
sile jangan kawan saye
:)

hadio69 said...

aihhh ank 12?
mmpu ke jge?
nk sorg~ haha

epalgreen said...

haha..
xboleh2..
hadi ne amek ank angkt
hihi

HANA bUdaK cEkElAt said...

"ada janggut, tapi takde misai"

wahwahwah cik epal ijo.. kita sama taste la. daku akan cepat2 memaksa chentahati mengerat misai jika nampak macam mahu tumbuh.hikhik
;p ;p

p/s:saya sama mcm ezany, suka makan epalijo. jgn halau kami ;p

Jard The Great said...

waaa...welcome to club!! kita patut bangga sbb single tp hepi.. haha

Jard The Great said...

eh silap..

welcome to da club!

tertinggal perkataan 'da'..LoL

Monkey D Luffy said...

aku pun single dan available sampai 4 kali... ;p

epalgreen said...

hana : mkn epal ijao...hehe

jard : nk join kelab

monkey d luffy : wahaha bangge ke baii

mYshah said...

salam, maap lame x ziarah, agak kebizian yg ngongs skali skarangs. wah333 pomot diri nmpk :D kidding, tp bgus la, smoga cpt2 dpt ketemu jodohmu yg seswai, amin :D

epalgreen said...

bkn promote..
eira letih dh org ty2..
huarrghhh tensi
:((

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dik..

kekadang single itu lebih membahagiakan...

mcm akak..
nama jer ada bf....
tp perasaan ni mcm tak ada jer..

huhuhu sedeh2 sebab tu ada entry WHEN GIRL CRY kat entry akak

=[

Shamil Alfilfilani said...

btol sampai masa nanti ada la tu.. huhu

mfk said...

sungguh jujur anda...
kagum *_*
hihi..
InsyaAllah, sampai mase dpt la lelaki seperti yg diidamkan..
bukan mustahil tetapi sukar...

epalgreen said...

shamil : shamil kenekn eira balik ek :)


mfk : insyallah dengan izin allah

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS