18 November 2008

my next destination

entry kali ni cam berbaur poyo sket..haha

tapi arini mood dah kembali okey..lupekan pasal feeling-meelings nih..shh..shh pegi jauh2..hehe..memandangkan tgh seseme ngn demam arini mood tuk berblog tu adelah datang sket..hehe..okey..okey berbalik pade topic kat atas..sebenarnye kalau ikutkan ati aku dah malas nak sambung study lagi..hooh sangat berat and susah2 subjectnye..but i did this for u ayah..ayah nak aku sambung blaja lagi..aku turutkan kemahuan ayah..lagipun aku masih mude..mungkin ayah ade reasons sendiri kenape nak hantar aku blajar..tapi kalau tak dapat job nanti silelah ayah bayar loan aku dengan sukarela ye..kekekeke joking..


my next destination will be UniKL-BMI; gombak ( tp masuk tuk intake january 2009 la)..dulu aku belajar dekat kolej di Klang Lame..name kolej harus dirahsiakan untuk tidak memberi sebarang kekeliruan..hehe..and course yang aku amik ialah diploma in electrical and electronics..hoho mule2 pikir nak keje je dulu..then ayah cakap "kau mude lagi eira bek ko blaja..nanti dh keje malas nak blaja..ayah dah tua baru dapat master" agak terkedu dan menginsafkan lak.. haha btw aku fikir mungkin ade hikmah kalau aku ikut cakap mak ayah kan..selalunya ape yang mak ayah cakap ada baiknye dan restu mak ayah adalah segalanya..mane tau rezeki aku murah lepas ni..dapat keje bagus2 sape tahu kan??haha agak skema disitu

uniKL here i come..........................
Bachelor of Engineering Technology in Electrical :)
aku mesti keje keras..chaiyok !!





11 orang komen:

Monkey D Luffy said...

unikl gombak ker? igt kat jalan sultan ismail... gombak pun gombak ler... kena belanja kapten ni.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

bagus2~

best tu...

kawan ku ada area tu gakz...

budak UniKL...tapi lupa plak yg mana satu...

gambatte yer!

mfk said...

chaiyok2x...
teruskan usaha mu itu...
good luck ye..

Jard The Great said...

waaa...nanti blaja rajin2 tahu.. baru dpt keje best2 (mcm aku...ekekkee)..

chayok! chayok! (teringat plak zaman blaja aku...).. =p

Liquid said...

waa bgslah. blaja rajin2 ek... =)

mYshah said...

chaiyok2~ all da best!!! :D

nIeYsA said...

gud luck.
all the best.
blaja rajin2.
;-)

epalgreen said...

kapten : aik npe nk kne lanje kapten lak neh?kompius

zara : thank u yayam

mfk : thank you dr.faiz :)

jard the great : opss apakh kerjaan mu wahai cik jard?

liquid : i'll try my best

myshah : thank you dr.shah :)

nieysa : hehe tq darl

skyjucie said...

wawawawa...
klu kt kl dkt ar ngan skyjuice p kt gmbak jauh...
t eira byarkan loan skyjuice leh?
wawawawawa.
ezooden suh tag kamoo.....
wawawawa.......

♥Fariza♥ said...

fulamak weh..
study smart k..

epalgreen said...

thank you fariza..
gonna mish you
:)

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS