19 November 2008

kenapekah??

perasan tak..perasan tak..ape yang lain ek??

hehe ni sebenarnye tak de keje tahu?hehehe saje aku tukar template jadi cm biase..okey tak..aku rase okey je simple cam aku gak..kekeke ermm sekarang ni tengah serabut sketla..page pun dah malas nak oter hehe..biaq pi la dlu na..nanti mood da okey aku hapdate cecantik ye..



6 orang komen:

mYshah said...

kalau tukar tmplate bkn kene isi balik ke kat link2 sume tu?

epalgreen said...

yupp..

berrykisses said...

terkejut tengok 'serangga2' itu . :D

mYshah said...

rajin nye nak isi2 balik sume link tu... da copy sume awal2 ek?

epalgreen said...

ha ah..hehe

HANA bUdaK cEkElAt said...

aisyh... simple but okey la takdela berat sgt page nk load...

mood nk tukar-tukar page ni biasalah ada.. maklumlah kita kan manusia biasa, sentiasa ingin mencuba kelaianan yg baru kan

;p ;p

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS