20 November 2008

minggu tag part 2


Tag dr adik syazana
Eceli aku dh buat tag ni..tapi xpelah..this is for you ye dik..cekedout~
-7 perangai anda yang x boleh diubah hingga kini
· Suke tido lambat hehe p/s : ronde2 blog orang ^-^
· Degil ---> shafarin samat yang cakap
· Kalau sakit susah makan obat..haha pahit siutt
· Suke dengar mp3 sebelum tido..bile mak panggil xdengo kene bebel sorry ;p
· Suke makan bege..double cheese bege mcd
· Tido suke pakai banyak bantal..penakutkah?
· Lambat masuk class..hehehe

-3 perkara anda akan lakukan Kalau rumah anda tetibe blackout sedangkan anda tgh buat
keje guna Micr.Word dan anda tak sempat nak save keje tuh..anda akan....
· menanges
· meratap
· maki hamun la pe lagi hehehe

-4 barang kesayangan anda
· perfume tommy girl
· Mr.Patrickku yg kecik tu
· Rantai pemberian mak
· Koleksi kasut converseku

-5 perkataan melambangkan diri anda
· pemalu
· pendiam depends pade keadaan
· degil
· banyak org cakap aku ayu..dush33
· sporting && simple

-4 hero citer kartun yang anda nak jumpe
· cardcaptor sakura hahaha
· doraemon
· naruto
· kluangman..kahkahkah supportla sket kartun Malaysia

-2 lagu terkini yang anda dengar
· pink-so what
· laila’s lounge-mawar khayalan

-2 movie yg anda x berkesempatan nak tengok lagi
· Madagascar
· Quantum of solace p/s : dh lme xhangout arr banyak cite yg aku missed
Tag dari cikgu wiween
check2 rock2 ^-^ :
List these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog.
3. Tell 6 unspectacular quirks on yours.
4. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
5. Link the person who tagged you.
6. Leave a comment for each blogger.


7 facts about myself :
· Seorang yang katek a.k.a pendek 159 je
· Seorang perempuan
· Sukekan cerpen, puisi && etc
· Friendly
· Suke giler kaler ijao..
· Suke barangan converse
· Orang cakap aku ayu && comel kahkahkah giler


6 unspectacular quirks :
· Cepat panic
· Aku cepat gelabah bile bab presentation mesti jammed pale lutut huhu
· Cepat marah cepat sejuk
· Cengeng <---time cintan cintun dulula sekarang tidak lagi hehe
· Aku susah dipujuk and tak makan pujuk haha sorry la ye
· Kalau aku marah aku akan cakap non-stop p/s :kuat bebel gak ek?
p/s : aku tak nak tag sape2 sebab aku berbaek hati arini..sape bg tag kat aku lagi hukuman pancung hidup2 akan dijalankan ye..aku serius neh wei

5 orang komen:

sEapUt "c@ said...

jum tgk madagascar..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

minggu ni semua citer pasal TAG jer kan.....

heeheh

HANA bUdaK cEkElAt said...

aish.. katek? aish aish..

;p ;p

Jard The Great said...

musim tag yer?? hehe..atau takde benda lain nak crite?? hehe

ezany said...

-5 perkataan melambangkan diri anda
· pemalu
· pendiam depends pade keadaan
· degil
· banyak org cakap aku ayu..dush33
· sporting && simple

eh.. silap ke ni.. nape garang xde..

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS