14 November 2008

malam ini

arini aku akan tinggalkan penang dalam mase beberape jam je lagi..waaah sangat seronot okey..dah lame lak rase tinggalkan KL..

kihkihkih padahal baru seminggu kat penang ni..tapi tak tau la nape..xsuke penang..panas && susah dapat transport salah satu sebab nape aku jadi xsabar2 nk balik KL..bayangkanlah kalau nk pegi hospital melawat mymum dengan menaiki bas ambik mase 1-2jam tuk tunggu bus datang..pergghh mencabar kesabaran betul..sib baik ayah ade..ayah ari2 anta aku pegi hospital teman mymum..kalu kat KL selang 10min rapidKL dah sampai..efisien je perkhidmatan die..

besides kat penang ni..hospital yang mymum masuk sangatlah teruk kondisi nye [p/s : tu kalo dalam bahase endon laa haha ] condition hospital die lagi teruk dari hbkl..alahai..katil pn cm nk jatuh je aku tengok cm hospital kena tinggal pn ade adeyh..then mymum dapat layanan x sempurna that's why aku benci masuk hospital tau ** hehe aku tau dah mesti misi-misi anti ngn aku kalau aku yang kene msk wad bhahaha joking..based on ayah salary mymum patut dpt first class py wad..tp full pulak..and yang paling aku tak suka sempit and sesak..ohh teruknye..duhh pity you mummy!

tapi xpelah..seteruk-teruk penang ade gak tempat2 yang menarik kat sini..tapi aku tetap sayang Kuala Lumpur tempat kelahiran aku tu..tah la..mungkin aku xbiase sket ngan keadaan sini..and the best part is aku balik KL dgn kete baru ayah vios j..huhu bestnye..seronot..seronot..nanti aku upload la picta2 kat penang ni keyh tuk tatapan korang..ermm lagi satu..kalu korang perasan blog aku dah berwajah baru..hijao?epal?apekah??



untuk pengetahuan semua aku gile suke kaler hijau..and kenape aku suke apple??biarlah rahsia..hehe mungkin time mak aku ngandungkan aku kuat makan epal kutt..??ape yang pasti hijau tu mendamaikan && tenang setenang pemandangan ciptaan allah...ade jugak org cakap si penggemar hijau ni kuat cemburu??huh? kuat cemburu ke aku neh??hahahaha sori laaa...errk lupekan sebentar sal feeling-feeling ni..sape kat sini yang minat kaler hijau cam aku gak?teheehehehe blh bukak clubla pasni.. tapi bagi penggemar kaler pink pulak siler jauhi aku kerna aku benci sangat warne pink..cet!tersangatlah keperempuanan??erkkk tolonglah..



hmm xsabar rase nk balik..doakan aku selamat pegi dan balik ye :)..
sayang korang semua ^-^


salam sayang...
eira

12 orang komen:

mfk said...

wah, dah nak balik KL...
hosp kat daerah mana tu ye?
apa nama hosp die?
x nak la pi sane.. huhu

epalgreen said...

hospital pulau pinang..
duhhh shhhhh
:p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

nak balik rumah ker?

hik3~

epalgreen said...

yupp...xsbrnye

Rahell Picture said...

Lepasla segala kesengsaraan Cerita lagenda bertajuk "Kesengsaraan si epal ijau"... Heheheh

mYshah said...

owh smoga slamat smpai sini

huuhu, aku pon suka epal gak,
dua2 best, epal mahupon hijau :D
tp ok pe kalau pomp suke pink~
xkan laki nak suke pink? lol~

Siti Fatimah Nabihah said...

hurm.. mummy kakak dah ok ke skang?? hurm.. kena ape?
hehe.. pasni hospital penang kena blacklist la.. hehehe..

ezany said...

isk.. x sampei lg ker ni..

ezany said...

sy tau sebab ape kamu suke epal..
musti ehem2 yg kasi kan.. :P

Monkey D Luffy said...

aku suka pink!

epalgreen said...

myshah : hehe mmgla laki xsuke pink lol :)

siti :yerp blacklist hospt. penang

ezany : erkkk epal yg ehem2 bg?xlah salah :)

monkey d luffy : ko mmg jambu oh kapten!kekekeke

:: Cikgu Wiween :: said...

whoaaa seronotnye dia mau pulang ke KL :P

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS