28 November 2008

birthday boy!

 



okey2 nampak kan kat atas tu kek?
haaa entry post pn pasal birthday boy right?
so arini aku dengan berbesar ati post entry baru tepat jam 0230 pagi waktu Malaysia
bersamaan 28 november 2008 a.k.a ari jumaat
nak wish kat one of my friend FITHRI AZIZ && blogger friend MFK
SELAMAT HARI LAHIR !!
 HAPPY BIRTHDAY !! 

 
P/S : sorryla tak dapat bagi present just wish je

7 orang komen:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

happy besday la pada dia..Yosh!!

mfk said...

tq3x iera (^_^)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tumpang wish HAPPY BESDAY...
SELAMAT HARI TUA

Jard The Great said...

perghh!! comelnyer kek itu!

mYshah said...

happy besday faiz, aku da anta msg kan? huuhu

ezany said...

ehem.. ehem..
hepi besday utk mfk.. semoga pjg umur dan murah rezeki..

mfk said...

tQ semua yg wish my birthday...
shah., ko pun dah htr msg.. tq2x..

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS