08 December 2010

the most violent cartoon ever, happy tree friends :)

happy tree friends ni ialah cerita kartun yang berepisod.ada dekat internet dan tak pernah ditayang di mana-mana televisyen. lain dari yang lain sebab ianya bukan kartun biasa yang kita tengok macam dekat tv selalu tu. macam Ben10 lah , Sailormoonlah, tapi ia adalah kartun comel yang sangat sadis. sadis ni macam teruk-teruk lah.ayat sadis ni pun kawan-kawan aku yang bagi. i follow je. huhu.sangat tak sesuai ditonton oleh kanak-kanak sebab dia ada unsur-unsur keganasan terlampau yang dikhuatiri jadi ikutan kanak-kanak bawah umur. kalau nak tengok jugak kena ada pengawasan dari ibu bapa. tapi sebaik-baiknya jangan bagi tengoklah. dekat bawah ni adalah karakter-karakter kartun yang ada. aku suka tengok kartun ni sebab tak jangka apa yang akan jadi dalam satu-satu episod tu dan jalan cerita dia sangatlah menarik walaupun ganas.


mari kita tengok video ni sekejap dan apa respons korang ek? sangat tak sesuai di tonton oleh kanak-kanak tapi aku suka.. huahua :DD yang di bawah ni pulak karakter-karakter yang ada dalam Mondo Media ni. jumlah kita kenal-kenal sikit kartun-kartun nih.


dia ni pemalu tapi sangat-sangat sweet kan. kuat gelak sampai rasa nak tepuk kepala dia kasi diam ;p


yang ni paling comel. tapi setiap episod mesti dia mati atau pun kena situasi yang teruk-teruk . kesian betol.


dia ni berbau. dekat leher dia tu ada rantai macam deodorant untuk hilangkan bau dia yang busuk ;p tapi dia sweet kan?


dia ni boleh kata ada banyak benda manis dekat muka dia. lebih-lebih lagi gula-gula 


si tukang kayu ni selalu nak membantu orang yang dalam kesusahan tapi diri sendiri selalu tak selamat :)


si buta yang suka buat benda ikut kepala sendiri ;p


si gigi besar, sebab tu dia di namakan toothy :)


tupai terbang, ala-ala superhero. tapi superhampehhh :P


aku paling suka yang ni sebab dia sangat ganas dan sadis. dia bunuh tanpa belas kasihan dan tak fikir 2x. huhu



yang dua ekor ala-ala ninja hijau ni si pencurik berjaya. 


dia ni suka makan semut. dalam mana-mana episod dalam happy tree friends ni hidung ni mesti tak dapat diselamatkan. haha


dia ni si banyak kelemumur. kalau dia dalam situasi yang dia suka, dia memang tak teragak-agak larikan diri. jangan kawan dengan orang macam ni ye


seorang ayah dengan anaknya. sangat menjaga anaknya dan kadang-kadang memang sanggup korban kan diri.huhu


dia ni mime. kuat sangat bercakap sampai menjengkelkanlah kira.


dia ni si funky bear.. grooving sana sini.


ni Lumpy si pelik :P


dia ni memang tinggal dalam ais nun. tapi yang peliknya dia selalu boleh keluar sendiri, ajaib2~!

2 orang komen:

pixie alex said...

sniffles tu bukan gajah, tapi anteater. sejenis binatang yang memang makan semut dan anai anai.
nice review

Liquid said...

betoi2, katun ni mmg ganas. kalo tayang kat astro ke tataw lah cmne heh. musti bdk2 ikut

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS