02 December 2010

Mc Chicken Supreme

Hai semua. dah makan? tetiba terasa lapar yang amat sangat bila tengok burger MCD baru ni. Mc Chicken Supreme. aiyaiyai. Korang dah cuba tak? macam mana, sedap ke tidak ek? tengok macam menggiurkan je. siapa kat sini yang tak pernah makan Mcdonalds? kesiannya. meh kita men tekan-tekan nombor ni meh 1300-13-1300. dah siap order semua jangan lupa hantar kat alamat rumah ye. terliur pulak tengok Mc Chicken Supreme aritu. tapi kesian tak sempat nak makan sebab rushing pergi tempat lain. huhu :D ada tak siapa heh nak belanja makan hari ni? hehe :D demand pulak kau ni eira oiii~! pergi makan nasik mak masak sana kata kepada diri sendiri. *Tsk*

i' m Lovin it babehhhhh :D

aku kan cukup suka la makan burger dekat McD. Terutama sekali burger spicy chicken Mcdeluxe dengan Big Mac.sedap woo sampai menjilat ibu jari kaki waa cakap lu.korang pulak macam mana ye? suka burger apa ye?meh la share-share sama. meleleh je air liur bila tengok orang dok makan burger ni. haih walaupun aku macam nak beralih arah ke Subway tapi memandangkan McD ade buat delivery maka haruslah McD jadi pilihan utama. huahua nampak sangat kemalasan disitu. Sekarang tengok betapa menggiurkan burger McD ni. hadoi macam mana nak kurus ni? *Tsk*salahkan diri sendiri. 


Spicy Chicken McDeluxe


Big Mac

huaaaaa laparnya ~!

Tapi tak apalah aku ingat nak kurangkan sikit lemak-lemak dekat badan ni. Apa kata aku belanja korang pulak makan McD? nak tak nak tak? siapa nak cepat sent email. Aku berbesar hati sangat ni nak belanja korang makan Mc Chicken hari ni. Nah amik. amik. amik. baikkkkkkkk punyer :DD

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


ta daaaaaa :)


p/s : silalah makan. jangan malu-malu, jangan segan-segan tambah lagi kalau tak cukup. banyak lagi tu :P ahahaha 

2 orang komen:

mr_mrs mikko said...

bru ja aku melantak mcd ni..
aiseh!!

kalo bagi burger yg d bawah tuh..
konfirm aku x order burger laaagi!
uwaaaa

eira said...

ahahaha :)
alaaa xkn smpai cam tu sekali ?

=)

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS