24 November 2009

check.check.rock.rock

3 minggu lagi majlis perkahwinan abang aku akan berlangsung. walaupun sebenarnya abang aku dah nikah awal. majlis je belum dilangsungkan lagi. jadi jangan salah sangka ye bagi siapa-siapa yang dah nampak aku upload picta-picta nikah abang aku hari tu sama ada di facebook ataupun blog ni. aku sebagai adik memegang tanggungjawab untuk memastikan setiap perkara diuruskan dengan lancar. eceheceh ni pun sebab aku rasa abang aku dah tak ada siapa lagi dia nak harapkan. sebab aku je sorang adik dia kan haha.


so marilah kita buat checklist bersama-sama ya!

  • hantaran-done by nurul shukor
  • baju nikah-done by nurul shukor
  • baju sanding-done by nurul shukor
  • hantar kad kahwin-70% done
  • sweets-done by maknjang
  • bunga telur-done by mak
  • bunga pahar-done by nurul shukor
  • pelamin-done by nurul shukor
  • meja makan pengantin-done by nurul shukor
  • deco dewan-done by nurul shukor
  • scallop dewan-done by nurul shukor
  • katering-done by nurul shukor
  • kerepek-done by pakndak die && makude
  • telur 1000biji-done by pakteh
  • souvenier: ceramic-done by maklang && mak
  • bahulu-done by nenek
  • honeymoon-not done
  • transportations ke kedah-not done
  • goodies bags-done by abang epien
  • bunga manggar-done by mak
  • bunga duit-done
  • ribbon-done
  • baju bertandang-done
  • baju mak ayah-done by den wahab && zubir tailor
  • cake-not done
  • sarung telur/sarung gula-gula-done
  • kompang-done by rumah tunas bakti
  • dj && karaoke-done by balada movers
  • rumah sewa-done by raja bedah
  • photographer-done

rentetan majlis :

majlis nikah-10hb october 2009 - done
majlis di Kedah-6hb december 2009
majlis di KL-13hb december 2009

ape lagi yang tertinggal ek?takpelah nanti kalau aku ingat aku add lah lagi.. adoiii ni pun dah cukup banyak aku rasa..rasanya preparation dah 80% siap..nape rasa macam aku yang banyak nervous ni?? hahaha. aku takut lah sikit sebab ni majlis perkahwinan yang pertama dibuat dalam family aku kot.eceheceh..minggu-minggu ni boleh lah aku relax-relax lagi..pastu nanti lepas raya haji dah nak balik kampung menjemput sedara-mara..best..best..huih susah gak ek nak buat kenduri kahwin ni. kelam kabut je nanti. dah komfem2 tak menang tangan di buatnya. cepatlah majlis berlangsung. **sigh**


4 orang komen:

Siti Fatimah Nabihah said...

huhu.. kedah kat mana sis??
wa.. best tau kenduri abg ni. ct pernah lalui.. and ct ingat sampai skang.. best2

pal7 said...

eira bila plak?..hehe

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

牛五花Orange said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS